Negoiță se revoltă: „Nu mi-au plătit nimic! Îi execut!”. Atac dur și la fanii-acționari din DDB!

Marian Cărăvan 25.01.2021, 17:34
Negoiță se revoltă: „Nu mi-au plătit nimic! Îi execut!”. Atac dur și la fanii-acționari din DDB!

Fostul acționar majoritar al lui Dinamo se revoltă, după ce s-a spus despre el că s-ar bucura dacă clubul din Ștefan cel Mare ar intra în faliment. Ionuț Negoiță îi atacă dur și pe fanii-acționari din DDB.

Ionuț Negoiță se revoltă: „Nu mi-au plătit nimic!”

Fanii au sărit la gâtul lui Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar al lui Dinamo, pe care îl acuză că s-ar bucura dacă clubul ar intra în faliment. Reacția fostului finanțator nu a întârziat să apară.

Cum m-ar ajuta falimentul lui Dinamo? Că aș mai pierde niște bani pe lângă cei pierduți până acum? Ăsta e ajutorul? Sau cum? Mulți își dau cu părerea. Dacă a pierde bani înseamnă avantaj … Nu am ce să comentez la asemenea aberații. E o inepție!”, a spus Ionuț Negoiță.

Fostul acționar majoritar lansează un atac dur asupra fanilor-acționari din DDB: „Când le-am dat fanilor DDB pe un leu câte 10% din acțiuni, am insistat să le dau 90%. Să le dau tot. Mereu s-au eschivat. Spuneau că vor să mai adauge cotizanți, că trebuie să aibă acceptul lor, că vor să facă due diligence, deși erau de mult în club și știau tot. Dar au ezitat. Le-am zis să ia și să își asume… Asta e… Acum e ușor de comentat.”

Ionuț Negoiță a vândut clubul către Pablo Cortacero, dar spaniolul nu a achitat încă datoriile echipei. Negoiță se revoltă.

Eu nu am recuperat nimic de la spanioli. Era o datorie de peste 800.000 de euro, dar între timp s-au mai adunat niște bani. Am tot sperat, i-am mai tot lăsat. Între timp, nu au plătit nimic, iar datoriile au crescut. Nu au plătit nimic nici datoriile vechi. Pe acțiuni am primit un leu. Către mine nu sunt datorii, doar cele pentru servicii din ultimii ani”, a spus Ionuț Negoiță, într-un interviu pentru GSP.

Negoita se revolta. Atac dur la fanii-actionari din DDB
Negoita se revolta. Atac dur la fanii-actionari din DDB

Dinamo, umilită la Botoșani

Dinamo a suferit o înfrângere drastică duminică seara, în etapa a 18-a a Ligii 1. „Câinii” au fost îngenuncheați de FC Botoșani, care s-a impus cu un categoric 4-0. Niciodată nu mai pierduse Dinamo la o așa diferență de scor în fața Botoșaniului.

Hamidou Keyta (cu o „dublă”), Ongenda și Haruț au marcat pentru FC Botoșani.

În etapa a 19-a a Ligii 1, Dinamo joacă miercuri, 27 ianuarie, de la ora 20:00, contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Dinamo este în play-out în acest moment. „Câinii” ocupă locul 11, cu 19 puncte. La șapte lungimi în spatele celor de la Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc de play-off.

Urmăriți Playsport.ro și pe