Neli și Mircea Lucescu au luat o decizie radicală! Unde au fost surprinși cei doi soți în aceste zile

Marian Cărăvan / 19.05.2021, 22:52
Neli și Mircea Lucescu au luat o decizie radicală! Unde au fost surprinși cei doi soți în aceste zile

După ce a dus la bun sfârșit sezonul în Ucraina, Mircea Lucescu a revenit în țară. Venerabilul antrenor nu a stat degeaba în această perioadă. Unde a fost surprins alături de soția sa în aceste zile.

Mircea Lucescu s-a umplut de trofee în Ucraina

După ce a cucerit trofee pe bandă rulantă cu Șahtior Donețk, Mircea Lucescu a revenit anul trecut în Ucraina, pentru a o antrena pe marea rivală, Dinamo Kiev. Primit cu ostilitate de suporteri, Il Luce a plecat la un moment dat de la Kiev, însă a fost întors din drum de patronul Igor Surkis. Și așa început povestea de succes. A cucerit mai întâi Supercupa Ucrainei, chiar în dauna fostei sale echipe.

După care, tehnicianul român a adus titlul în capitala Ucrainei. Dinamo Kiev și-a surclasat concurența, a terminat cu 11 puncte avans față de a doua clasată, Șahtior. Și pentru ca tacâmul să fie complet, Mircea Lucescu a triumfat cu Dinamo Kiev și în Cupa Ucrainei. Dinamo Kiev s-a impus pe Ternoplinski Misky Stadion din Ternopil, scor 1-0, în finala Cupei Ucrainei, contra celor de la Zorya, printr-un gol marcat în prelungirile partidei.

Astfel, pentru Mircea Lucescu, a fost al treilea trofeu câștigat la cârma celor de la Dinamo Kiev. Pentru Mircea Lucescu a fost cel de-al 24-lea trofeu cucerit în Ucraina. Al treilea cu Dinamo Kiev, pe lângă cele 21 câștigate cu Șahtior Donețk. Totodată, al șaptelea trofeu al Cupei Ucrainei.

Mircea Lucescu a luat decizia de a se vaccina
Mircea Lucescu a luat decizia de a se vaccina

Neli și Mircea Lucescu au luat o decizie radicală!

După ce a cucerit trei trofee în Ucraina, cu Dinamo Kiev, Mircea Lucescu s-a întors în România și a luat o decizie radicală. Împreună cu soția sa, tehnicianul român a decis să se imunizeze în fața noului coronavirus. Astfel, Il Luce a primit prima doză de vaccin anti-COVID. Are o vârstă venerabilă, 75 de ani, iar vaccinarea este văzută chiar de antrenor o soluție care să-i asigure protecția împotriva virusului care a dat fiori planetei. Avea și motive să o facă, mai ales că la Dinamo Kiev a existat la un moment dat un focar de COVID, spre finalul anului trecut, când aproape 20 de jucători au fost testați pozitiv.

Mircea Lucescu și soția sa au fost la un centru deschis în clădirea „Ana Tower”, unde s-au vaccinat cu Pfizer.

Cred că toată lumea ar trebui să-şi dea seama că e un moment în care trebuie să facem pasul acesta. Nu putem să ne întoarcem, din nou, în timp, pentru că nu se ştie când va veni al patrulea val sau al cincilea sau când pot apărea alte forme de COVID”, a spus Mircea Lucescu.