Neluțu Varga a amânat de urgență discuția cu Dan Petrescu: „M-a sunat, nu vreau să risc nimic!” Veste proastă dată de antrenorul lui CFR Cluj

Robert Zanfir 20.09.2022, 16:27
Neluțu Varga a amânat de urgență discuția cu Dan Petrescu: „M-a sunat, nu vreau să risc nimic!” Veste proastă dată de antrenorul lui CFR Cluj

Patronul lui CFR Cluj a anunțat că discuția decisivă cu Dan Petrescu (54 de ani) a fost amânată. Neluțu Varga este decis să renunțe la tehnician, iar negocierile dintre cei doi s-au blocat la suma compensatorie pe care ar urma să o primească „Bursucul”.

„Dan Petrescu + CFR Cluj = Love”. Orice fan al echipei campioane și-ar fi tatuat cu bucurie mesajul nu cu multe săptămâni în urmă. Dar dragostea durează puțin în România. Și costă scump. Suporterii nu au mai… suportat jocul prost din ultimul timp și au cerut demisia antrenorului. Iar Neluțu Varga a izbucnit public. Tot public, Dan Petrescu a anunțat că nu renunță nici picat cu ceară la 400 de mii de euro, adică exact clauza de reziliere unilaterală a contractului.

Neluțu Varga a amânat de urgență discuția cu Dan Petrescu. Veste proastă dată de antrenorul lui CFR Cluj

Între timp, CFR a câștigat la Pitești, 1-0 cu FC Argeș, iar „eternul” Dan Petrescu este și mai greu de urnit din scaun. Ardelenii au ajuns la trei victorii consecutive și s-au cocoțat pe locul 4 al Superligii, cu zece locuri peste rivala FCSB.

Patronul Ioan Varga, cunoscut lumii fotbalului ca Neluțu, recunoaște că azi, marți, 20 septembrie, avea programată întâlnirea decisivă cu antrenorul. Doar că Dan Petrescu s-a îmbolnăvit brusc.

„Azi, în jurul orei 12:00 urma să am o întâlnire la București cu Dan Petrescu. Însă, am fost sunat de Dan, iar el mi-a spus că este foarte răcit, posibil să aibă Covid, iar eu i-am zis că dacă are simptome de Covid atunci nu e cazul să ne mai vedem deoarece nu vreau să risc nimic.

Știți foarte bine ce probleme de sănătate am avut eu și nu vreau să risc absolut nimic. Am amânat întâlnirea, iar o decizie finală nu o pot lua până nu mă văd cu Dan Petrescu”, a declarat Neluțu Varga pentru ProSport.

Varga, către Dan Petrescu: „Vreau un raport despre rezultatele foarte proaste din ultimul timp”

Varga nu a stat cu mâinile în sân. L-a contactat pe Cosmin Contra, iar cele două părți ar fi ajuns la un echilibru în discuții. Cu o singură excepție. Pățit cu fotbalul românesc, fostul selecționer ar fi cerut garanții suplimentare din partea omului numărul 1 de la CFR Cluj. Lucru cu care Varga nu a fost de acord. Între timp, Neluțu Varga nu uită să mai trimită o săgeată – două către Dan Petrescu.

„Eu vreau un raport și o analiză clară de la el cu privire la aceste rezultate proaste din ultimul timp.

Îl consider și pe Contra un antrenor foarte bun, dar vreau să știți că nu am avut nicio discuție cu el. Până nu voi discuta clar cu Dan Petrescu nu vă pot anunța nimic”, a mai spus Neluţu Varga.

În momentul când pot să folosesc cea mai bună echipă, vin victoriile. Dacă nu pierdeam meciurile importante, acum aveam 6 puncte în plus. Azi (n.r. luni, la meciul cui FC Argeș) trebuia să avem 2-0 sau 3-0 după primele 15 minute.

E o victorie de moral, importantă, ne menţine în cursa pentru titlu. Asta îmi propun mereu, să luăm campionatul şi să fim în cupele europene”,
Dan Petrescu, după meciul cu FC Argeș.

Urmăriți Playsport.ro și pe