Nemiloasa Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, nu a ținut cont de nimic. Românca a început în trombă turneul de la Lyon

Catinca Giosanu 02.03.2022, 09:53
Nemiloasa Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, nu a ținut cont de nimic. Românca a început în trombă turneul de la Lyon

Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, a început în trombă turneul de la Lyon. Sportiva din Târgoviște a trecut în primul tur al competiției din Franța de Mariam Bolkvadze. Ea a câștigat astfel câteva poziții în clasamentul WTA Live. Dacă va ajunge în finala turneului, o va depăși pe Simona Halep.

Sorana Cîrstea o poate depăși pe Simona Halep

Sorana a început în trombă turneul de la Lyon. Dacă va continua în același ritm, ea o va depăși cu siguranță pe campioana de la malul mării.

Soția lui Toni Iuruc s-a menţinut pe poziția a 27-a în ierarhia mondială, după turneul de la Doha. În schimb, Sorana Cîrstea se afla pe poziția a 30-a în clasamentul WTA, până să treacă de numărul 156 WTA.

Jucătoarea de 31 de ani are mari șanse să o depășească pe Halep în clasamentul WTA. Ea a urcat pe poziția a 28-a după jocul cu Mariam Bolkvadze. Ar fi trebuit să se afle la o poziție distanță de constpnțeancă, numai că și Halep a urcat până pe locul 25, după cum arată noul clasament publicat de WTA.

În prezent, există o diferență de doar câteva puncte între cele două românce.

Cum s-a descurcat Sorana Cîrstea în primul tur la Lyon

În primul tur al competiției WTA 250 din Franța, Sorana s-a confruntat cu georgiana Mariam Bolkvadze (156 WTA), sportivă pe care a învins-o cu scorul de 6-3, 6-1. Meciul a durat o oră şi 18 minute.

Nora lui Ion Ion Țiriac este favorita numărul doi a turneului și are o șansă foarte mare să-și adjudece cel de-al treilea titul WTA din carieră.

Iubita lui Ion Ion Țiriac va fi recompensată cu 2.963 de euro şi 30 de puncte WTA pentru accelerarea în optimi.

Cu cine se va duela Sorana Cîrstea în optimile de finală

Sorana Cîrstea va juca în optimile de finală ale turneului de la Lyon cu o sportivă care este mult mai slab cotată în ierarhia mondială. Este vorba despre elveţianca Stefanie Vogele, venită tot din calificări.

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Stefanie Vogele, locul 144 mondial, va avea loc pe data de 02 Martie 2022, la ora 18:30.

Urmăriți Playsport.ro și pe