Sorana Cîrstea nu s-a lăsat mai prejos decât Simona Halep și a arătat lumii întregi surpriza făcută de Ion Ion Țiriac de Ziua Îndrăgostiților

Giosanu Catinca / 15.02.2022, 10:26

Sorana Cîrstea s-a luat la întrecere cu Simona Halep, de Ziua Îndrăgostiților. Jucătoarea din Târgoviște ar fi trebuit să evolueze și ea la turneul din Dubai, dar s-a retras pe ultima sută de metri. Nu avea însă cum sa rateze marcarea Zilei Îndrăgostiților.

La fel ca fostul lider mondial, Sorana Cîrstea a postat o fotografie pe contul ei de socializare, pentru a împărtăși cu toți cei care o urmăresc bucuria trăită cu ocazia acestei zile.

Sorana Cîrstea și Simona Halep, rivale pe rețelele sociale

Sorana Cîrstea a revenit în țară, după ce a participat la turneul de la Sankt Petersburg, unde a fost eliminată în optimi. Nora lui Ion Țiriac a preferat să se retragă de la competiția din Dubai, care se desfășoară în această săptămână. În schimb, Simona Halep a ținut cu tot dinadinsul să meargă în Emirate. Chiar dacă nu are un antrenor, constănțeanca a reușit să o învingă pe Alison Riske.

Halep a sărbătorit victoria, după partida cu sportiva din Statele Unite, dar nu a uitat nici de Ziua Îndrăgostiților. Fiica lui Stete Halep a postat pe Instagram o fotografie cu un superb buchet de trandafiri primit de la soțul său, Toni Iuruc. Tot pe Instagram circulă acum un clip în care campioana de la Rolland Garros transmite un mesaj cu ocazia aceleiași sărbători ce celebrează iubirea.

Sunt o criminală. Sunt aici ca să te vânez. Mi-am pierdut numărul de telefon, pot să-l am pe al tău? La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!”, a transmis Simona Halep printr-o filmare, în care ține un trandafir roșu în mână.

Iubita lui Ion Ion Țiriac, surpriză uriașă de Ziua Îndrăgostiților

Sorana Cîrstea a avut parte de o surpriză uriașă de Ziua Îndrăgostiților. Sportiva clasată pe locul 31 în clasamentul WTA i-a luat fața Simonei Haleă cu ultima ei postare. Fotografia înfățișează un super aranjament floral de la Stejarii Country Club, complex care îi aparține lui Ion Țiriac.

Sorana a adăugat și câteva emoticoane cu inimioare, pentru a marca sărbătoarea de Valentine’s Day.

Dacă Halep este deja căsătorită cu Toni Iuruc, Cîrstea a avut un singur moment în care și-a devoalat relația pasională cu Ion Ion Țiriac. În luna aprilie a anului trecut ea a câștigat cel de-al doilea turneu WTA din carieră, la Istanbul. După finală, Sorana și-a sunat iubitul chiar de pe teren, înaintea ceremoniei de premiere.

Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale.”, i-a spus Sorana Cîrstea lui Ion Alexandru Ţiriac, cuvinte surprinse de microfoanele televiziunii ce a transmis finala.