Neprețuitul Olimpiu Moruțan va pleca de la FCSB pe 20 de milioane de euro. Sfatul primit de Gigi Becali despre jucătorul său

Marian Cărăvan / 18.04.2021, 17:01
Neprețuitul Olimpiu Moruțan va pleca de la FCSB pe 20 de milioane de euro. Sfatul primit de Gigi Becali despre jucătorul său

După ce l-a vândut pe Dennis Man la Parma, Gigi Becali speră să dea lovitura și cu Olimpiu Moruțan. Cere o sumă fabuloasă pe „perla” sa. Patronul FCSB primește sfaturi chiar de la o rivală, în privința lui Moruțan. Un sfat de care Gigi Becali s-ar putea să țină cont.

Sfatul primit de Gigi Becali despre Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan este pe lista mai multor echipe din Europa, iar Gigi Becali își face calcule. Nu mai puțin de 20 de milioane de euro ar vrea patronul FCSB să obțină de pe urma „perlei” sale. Totuși, Gigi Becali primește sfaturi despre cum ar trebui să procedeze în cazul lui Moruțan. Sfaturi care vin chiar de la una dintre echipele din play-off. Mai exact de la echipade la care a plecat Olimpiu Moruțan către FCSB, și anume FC Botoșani. Valeriu Iftime, patronul echipei moldave, îl sfătuiește pe Becali să nu se grăbească și să nu-i dea încă drumul jucătorului său. Prețul lui Moruțan ar putea crește dacă FCSB ia titlul. Sfatul primit de Gigi Becali despre Olimpiu Moruțan.

Cred că Moruțan trebuie să mai rămână la FCSB, cred că nu ar trebui să îl dea nici cu 20 de milioane. FCSB nu este o Academie care formează fotbaliști și îi vinde. Dacă FCSB vrea să obțină campionate, trebuie să își țină valorile. Cred că a fost o scăpare managerială și faptul că l-au dat pe Dennis Man, chiar dacă au fost bani mulți, nu cred că banii ăia îl descurcă pe domnul Becali.

Cu el putea lua campionatul, ar fi putut avea o ofertă la fel de mare sau chiar mai mare dacă FCSB ar fi câștigat campionatul. Dacă FCSB are puterea și norocul de a câștiga campionatul, la fiecare jucător din lot se mai adună câte un milion la valoare”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro X.

Pe 1 iulie 2018, Olimpiu Moruțan se transfera de la FC Botoșani la FCSB. Gigi Becali a plătit 700.000 de euro pentru jucătorul cotat acum 2 milioane de euro. Nu este singurul jucător cumpărat de patronul FCSB de la echipa lui Valeriu Iftime.

Nepretuitul Olimpiu Morutan va pleca de la FCSB pe 20 de milioane de euro. Sfatul primit de Gigi Becali despre jucatorul sau
Nepretuitul Olimpiu Morutan va pleca de la FCSB pe 20 de milioane de euro. Sfatul primit de Gigi Becali despre jucatorul sau

FCSB și FC Botoșani se întâlnesc în prima etapă din play-off

Valeriu Iftime i-a dat sfaturi lui Gigi Becali chiar înaintea meciului FCSB – FC Botoșani, din prima etapă a play-off-ului. Meciul are loc în această seară, de la ora 21:00, pe arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Pe playsport.ro puteți urmări confruntarea în LIVE TEXT, în timp ce meciul va fi televizat de către Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+.

Sâmbătă seara, în primul meci din play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova și Sepsi au remizat în Bănie, scor 0-0.