FCSB a uitat definitiv de Moruțan. Răspuns de ultimă oră al lui Giovanni Becali: ce se întâmplă cu mijlocașul. Exclusiv

Dan Marinache 25.05.2023, 22:27

Gigi Becali a încercat o fentă cu Moruțan. A anunțat public că-l vrea înapoi la FCSB pentru a lua titlul, dar la doar două zile distanță și-a schimbat discursul: „V-am aruncat pe o pistă greșită”.

Dacă s-ar răzgândi a doua oară, tot degeaba ar fi,  Anunțul e făcut de impresarul fotbalistului, Giovanni Becali. Vărul lui Gigi spune că nimeni din România nu și-ar putea permite să acopere salariul uriaș pe care Moruțan îl câștigă în prezent. Situația e similară și în ceea ce-l privește pe Cicâldău, despre care au existat zvonuri că ar fi prioritatea numărul 1 a Universității Craiova în această vară.

„Cine spune că Moruțan se întoarce la FCSB sau că Cicâldău revine la CSU Craiova nu are nicio legătură cu adevărul. Cei doi sunt jucătorii lui Galatasaray și au salarii foarte mari. Cicâldău ia 1 milion de euro, iar Moruțan 800 000. Nu poate nimeni din România să le plătească. Galatasaray nu acceptă să împrumute decât în schimbul unei sume de bani, fie ea și modică. Deci este imposibil ca Moruțan și Cicâldău să revină în Liga 1”, a spus Becali pentru PlaySport.

Moruțan, esențial pentru Pisa. Cicâldău, vedetă în Emirate

Olimpiu Moruțan a avut un sezon excelent în tricoul Pisei. A marcat de 6 ori și a dat 8 assist-uri în 36 de meciuri jucate în toate competițiile. Forma sa a fost mai slabă în partea a doua a campionatului, însă mai multe cluburi din primele două ligi italiene se interesează de el. Cicâldău a petrecut ultimul an la Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite. Fostul căpitan de la Craiova a strâns 5 goluri și 7 pase decisive în 31 de jocuri.

Urmăriți Playsport.ro și pe