Nervi încordați la maximum după UTA-Dinamo. Antrenorul a luat foc la conferința de presa

Giosanu Catinca 01.02.2021, 09:59
Nervi încordați la maximum după UTA-Dinamo. Antrenorul a luat foc la conferința de presa

Antrenorul Laszlo Balint (41 de ani) a avut o ieșire nervoasă după partida Uta-Dinamo, scor 0-1. Tehnicianul a izbucnit la adresa arbitrilor din Liga 1.

Nervi încordați la maximum după UTA-Dinamo

UTA a pierdut pe teren propriu, în fața lui Dinamo, scor 0-1, iar Laszlo Balint a ieșit la atac. Ce i-a transmis antrenorul celor de la UTA lui Cătălin Popa, arbitrul meciului ratat cu Dinamo?

Laszlo Balint este recunoscut pentru calmitatea sa, drept pentru care toată lumea spune despre el că este un antrenor cerebral. Cu toate acestea, el a apărut furios la interviul de după partida cu Dinamo, tunând în direcția arbitrului Cătălin Popa.

Tehnicianul se aștepta ca arbitrul să acorde penalty în minutul 18, când Florin Ilie, venit să-l blocheze pe Sorescu, a respins cu piciorul, de unde mingea i-a sărit în mâna dreaptă, mult îndepărtată de corp. De asemenea,  un alt fault de penalty a fost ignorat de „centralul” partidei atunci când Puljic a încercat să-l protejeze de Roger, care venea lansat.

Laszlo Balint s-a enervat teribil după UTA-Dinamo
Laszlo Balint s-a enervat teribil după UTA-Dinamo

Laszlo Balint, atac fără precedent la adresa lui Cătălin Popa

Arădenii au contestat dur lovitura de la 11 metri din care Dinamo a câștigat cele trei puncte. Laszlo Balint n-a mai rezistat și a spus că UTA este cea mai dezavantajată grupare din Liga 1.

N-am vorbit niciodată de arbitraj, dar e al treilea meci în care ei sunt în lumina reflectoarelor. Etapa trecută, la Iași, am avut penalty clar la Antal. Azi avem penalty superclar la Roger. De ce nu se dă?! Hai să fim corecți, să ne respectăm munca. Mi-am văzut mereu de meseria mea. Atunci să centreze domnii arbitri, să dea ei cu capul. Ce să se întâmple de am pierdut? E foarte greu când începi de la 0-1, împotriva unei echipe ca Dinamo.”, a declarat Laszlo Balint, la TV Telekom Sport.

UTA speră să recupereze la Clinceni punctele pierdute pe teren propriu cu Dinamo.

Am avut ocazii cu Dinamo, dar n-am reușit să marcăm. E problema noastră cea mai mare. N-am fost periculoși nici la fazele fixe, e foarte frustrant. Este al cincilea meci în douăzeci de zile, jucătorii au probleme musculare. Avem nevoie de mai multe goluri, ceva se întâmplă. Jucătorii sunt bine, vedeți pe ce terenuri jucăm. Mergem și la Clinceni, încercăm să ne facem treaba și să recuperăm punctele pierdute azi. Așa am făcut și la Iași, așa facem și acum”, a mai spus Laszlo Balint, după eșecul cu Dinamo, scor 0-1.

Reamintim faptul că în precedenta deplasare, formația antrenată de Laszlo Balint a învins-o cu 1-0 pe Poli Iași.