Nervi încordați la maximum în handbalul românesc. Scandal în Liga Florilor cu fostul selecționer în prim plan

Giosanu Catinca / 07.04.2021, 16:16
Nervi încordați la maximum în handbalul românesc. Scandal în Liga Florilor cu fostul selecționer în prim plan

Scandal în Liga Florilor de handbal. Fostul selecționer al echipei naționale, Bogdan Burcea, a ajuns în prim plan după ce tensiunile au atins cote maxime. Ce s-a întâmplat mai exact?

Nervi încordați la maximum în handbalul românesc

Echipa de handbal feminin „U” Cluj a jucat marți, 6 aprilie, împotriva celor de la SCM Craiova, în etapa a XV-a din Liga Florilor, ultima din turul de campionat. Meciul a avut loc în Sala Polivalentă din municipiul București.

U. Cluj a reușit să o învingă cu 27-21 pe SCM Craiova. Înaintea disputării partidei, directorul sportiv al echipei Universității Cluj, Sergiu Cacoveanu, a mărturisit că își dorește să obțină victoria.

Ne dorim foarte mult să încheiem turul cu o victorie. Fetele conștientizează cât de important e acest lucru și cred că vor fi foarte motivate astăzi. Acest tur de campionat a fost extrem de greu, l-am început fără a putea disputa meciuri amicale, l-am început întrând ultima echipă în sală și cel mai important, cazurile de Covid pe tot parcursul turului s-au ținut de noi în lanț. Cred că lumea la începutul campionatului avea tot dreptul să fie supărată pentru evoluția echipei, însă din a doua jumătate a turului, cred, suntem echipa dorită de mulți. Echipa luptă cu toate puterile ei și nu se uită la adversarul din față, iar acest lucru mă face să fiu mândru de aceste fete.”, a spus Sergiu Cacoveanu, înaintea partidei de la București.

Antrenorul Adrian Vasile nu le-a folosit în acest meci pe Cristina Neagu și Jelena Grubisici.

Nervi încordați la maximum în handbalul românesc. Scandal în Liga Florilor cu fostul selecționer în prim plan

Scandal în Liga Florilor cu fostul selecționer în prim plan

Bogdan Burcea, antrenorul Craiovei, a făcut spectacol la Sala Polivalentă. Fostul selecționer al echipei naționale a intrat pe teren, tunând și fulgerând la adresa celor doi arbitri, Alexandru Constantin și Laszlo Gal. Tehnicianul s-a arătat furios de atitudinea ”centralilor”.

Întreaga scenă a avut loc după ce unul dintre arbitri i-a arătat două minute eliminare Anei Maria Țicu.

Hai, ieși mai repede afară!”, i-a spus arbitrul, pe un ton nu tocmai politicos.

La rândul ei, sportiva i-a cerut explicații arbitrului. Burcea se afla la doi metri distanță și a reacționat.

Vezi cum vorbești, că aici nu mâni oile! Ai grijă cum vorbești!”, i-a spus oficialul.

În cele din urmă, antrenorul craiovean și-a continuat declarațiile pe același ton acid.

Din păcate, echipa Craiovei a făcut concurs cu acești doi băieți, care sunt mai penibili. Asta e situația, o să meargă Craiova în liga a doua, pentru că sunt destule echipe care performează, care știu jucăria, pe noi chiar ne doare burta și nu putem să ținem pasul. Poate în liga a doua, cu niște jucătoare tinere, reprezintă un proiect mai viabil pentru Craiova.”, a mai spus Burcea.

În seara aceasta, va avea loc confruntarea dintre Rapid București și SCM Rm. Vâlcea. Meciul se va disputa începând cu ora 18:30.