Neymar a vorbit despre Ronaldo la primul interviu dat în Arabia Saudită. “Au zis că e nebun. Ia uitați-vă acum”

Cristian Stan 17.08.2023, 12:40
Neymar a vorbit despre Ronaldo la primul interviu dat în Arabia Saudită. “Au zis că e nebun. Ia uitați-vă acum”

Neymar (31 ani) a fost prezentat oficial la Al-Hilal.

Fotbalistul a făcut primele declarații din postura de jucător al formației saudite, în care a precizat că este foarte încântat de alegerea făcută și, totodată, îi acordă credit lui Cristiano Ronaldo pentru toate mutările care se fac acum în această zonă.

Brazilianul este pregătit să ia titlul cu Al-Hilal

Neymar a lăsat în urmă fotbalul european pentru aventura din Arabia Saudită. PSG va încasa de pe urma acestei mutări aproximativ 100 milioane de euro și se desparte de brazilian după o perioadă de 6 ani.

Decarul naționalei Selecao a oferit deja primul interviu în tricoul celor de la Al-Hilal, iar obiectivele sale sunt clare. Atacantul își dorește să crească nivelul fotbalului din Arabia Saudită și să obțină toate trofeele puse în joc.

Acesta recunoaște, totodată, că un mare merit pentru venirea sa și a unor jucători de top din lume în această zonă îl are Cristiano Ronaldo. Fotbalistul portughez este primul fotbalist cu o mare notorietate care a decis să joace în zona Golfului. Deținătorul a 5 Baloane de Aur o părăsea la începutul acestui an pe Manchester United pentru un transfer la Al Nassr.

„Sunt aici să ajut campionatul să crească mai mult și mai mult. Deja se schimbă multe, au făcut multe transferuri. Cu siguranță campionatul va fi foarte competitiv, în special după toate transferurile făcute în această vară. Cristiano Ronaldo a început toate astea și toți au spus despre el că este ”nebun” și nu știu cum, dar astăzi puteți vedea că liga a crescut foarte mult.

Sunt foarte încântat și fericit să ajung într-un alt campionat. Este o experiență nouă, o provocare nouă și sunt nerăbdător să scriu istorie. Sunt entuziasmat de provocări, iar atunci când ai în față o provocare ca asta îți crește stima de sine. Mă aștept să avem un sezon foarte bun, să ne îndeplinim obiectivele. Consider că este important să existe competiție, de asta am venit în acest campionat. Evident, este o schimbare mare, însă o provocare nouă”, a transmis Neymar într-un interviu acordat canalelor de socializare ale lui Al-Hilal.

Urmăriți Playsport.ro și pe