Procurorii intră pe fir! Probleme pentru Neymar, după super-petrecerea din pandemie?

Marian Cărăvan 31.12.2020, 18:19
Procurorii intră pe fir! Probleme pentru Neymar, după super-petrecerea din pandemie?

Neymar ar putea avea probleme mari după petrecerea de pomină organizată la o proprietate de lux a starului lui PSG. O petrecere în plină pandemie, care a stârnit un val de indignare în Brazilia. Acum e chemat de procurori să dea declarații.

Procurorii intră pe fir după petrecerea din pandemie. Probleme pentru Neymar?

O petrecere de pomină, care ar fi ținut cinci zile, pe o proprietate de lux a lui Neymar, a stârnit un val de idignare în Brazilia. Autoritățile susțin că au primit multe plângeri în urma evenimentului derulat în Mangaratiba, pe proprietatea de lux a fotbalistului de la Neymar.

Acum procurorii au intrat pe fir. Îi cer socoteală lui Neymar. Probleme pentru Neymar, după super-petrecerea din pandemie? Procurorii statului Rio de Janeiro l-au convocat de urgență pe fotbalistul brazilian, pentru a da declarații despre super-petrecerea din plină pandemie, cu 150 de invitați.

Atât lui Neymar, cât și firmei care a organizat evenimentul ce a stârnit idignare, li se cer detalii despre numărul de persoane invitate la petrecere, despre organizarea fiestei şi despre măsurile sanitare adoptate.

Probleme pentru Neymar, dupa super-petrecerea din pandemie?
Probleme pentru Neymar, dupa super-petrecerea din pandemie?

Neymar susține că se află în vacanță

Probleme pentru Neymar după super-petrecerea din pandemie? În apărarea fotbalistului a sărit Day Crespo, care a declarat pentru Reuters că jucătorul nu va organiza în acest an nicio petrecere, din cauza pandemiei de coronavirus şi el se află alături de prieteni şi familia lui.

Crespo a precizat că Neymar se află în staţiunea Balneario Camboriu din statul Santa Catarina. Fotbalistul a postat miercuri o fotografie pe Instagram, prin care voia să demonstreze că se află acolo unde spusese reprezentantul său.

Neymar nu a comentat informațiile despre petrecere apărute în presa braziliană. În schimb, agenția care a organizat evenimentul susține că au fost luate toate măsurile de siguranță în contextul pandemiei. Numele lui Neymar nu a fost menționat ca gazdă a evenimentului desfășurat, conform presei din Brazilia, într-un hangar dezafectat.

Urmăriți Playsport.ro și pe