Nici Mihai Stoica nu l-a putut salva. Dezvăluiri din vestiarul FCSB despre Alexandru Crețu

Bordei Radu 17.09.2021, 14:43
Nici Mihai Stoica nu l-a putut salva. Dezvăluiri din vestiarul FCSB despre Alexandru Crețu

Venirea lui Edi Iordănescu a schimbat în bine situația la FCSB. Jucătorii nu mai sunt judecați doar pe baza unor faze și au scăpat de criticile dure ale patronului. Antrenorul încearcă să reconstruiască echipa, dar un jucător nu s-a mai regăsit în lotul lui Iordănescu junior.

Este vorba de un fotbalist pe care patronul s-a supărat rău, după o eroare mare care a costat echipa în meciul cu Rapid. Gigi Becali a luat decizia de a-l da afară, iar venirea lui Edi Iordănescu n-a schimbat situația. Antrenorul a venit prea târziu să mai întoarcă hotărârea finanțatorului.

Alexandru Crețu, victima erorii de la meciul cu Rapid. Mihai Stoica a explicat de ce nu a reușit fotbalistul la vicecampioana României

Când a fost adus, Alexandru Crețu era fotbalist de echipa națională, iar Gigi Becali s-a lăudat cu această lovitură. Cu toate acestea, jucătorul nua  fost folosit pe postul pe care s-a remarcat. Crețu este mijlocaș, iar Becali l-a impus în centrul defensivei. De aceea, jucătorul a rezistat doar 7 partide, înainte de a fi scos din lot.

Eu am spus că nu ne poate ajuta din postura de fundaș central. Îmi plăcea la antrenamente, muncea, dar, din păcate, pe teren se vedea că nu este fundaș. Mijlocași defensivi îi aveam pe Ovidiu Popescu, Nedelcu, Simion, Perianu, Șut, a explicat Mihai Stoica, la Digisport.

Eroarea de la singurul gol din derbi-ul cu Rapid, l-a convins pe Becali să nu îl mai păstreze în lot.

I-am spus foarte clar, lui Crețu: ‘Vezi că, dacă va juca Vinicius, unul din voi trebuie să joace fundaș central stânga, iar Vinicius n-a jucat niciodată fundaș stânga la CFR, așa că tu ai grijă’. El n-a jucat poziția lui, la Rapid a jucat fundaș central stânga și i-a fost fatal, a mai comentat managerul echipei

Alexandru Crețu a ajuns la o rivală a FCSB-ului. „Nu este normal ce s-a întâmplat”

Mijlocașul a acceptat deciza clubului și, în final, a semnat cu Universitatea Craiova. Acolo Crețu va avea șansa să joace mai multe partide pe postul lui favorit. Fotbalistul nu a criticat fosta sa echipă, dar tot a aruncat o săgeată către conducerea clubului.

Nu regret decizia de a merge la FCSB, am avut entuziasm și m-am dus cu inima deschisă. Dar nu cred că a fost o conjunctură bună pentru mine. Ce s-a întâmplat, nu cred că este normal, nu am plecat datorită evoluțiilor mele, a comentat fotbalistul, după ce a părăsit FCSB

Urmăriți Playsport.ro și pe