Nici Napoli nu e sigur. Dispută între italian și Mititelu în timpul negocierilor

Olteanu Ștefan / 04.01.2022, 21:57

Nicolo Napoli a pregătit astăzi primul antrenament al echipei FCU Craiova, însă cu toate acestea, nu e sigur că va ajunge la o înțelegere cu Adrian Mititelu. Tehnicianul italian de 59 de ani pune câteva condiții importante pentru a semna contractul și, potrivit ultimelor informații apărute în presa sportivă din România, Adrian Mititelu nu este foarte încântat.

FCU Craiova ar putea rămâne tot fără antrenor. Nicolo Napoli nu e sigur că va semna

Nicolo Napoli nu e sigur că își dorește o nouă colaborare cu FCU Craiova, iar mutarea ar putea pica în aceste zile. Tehnicianul a sosit recent în România, iar în această dimineață s-a scris că a bătut palma cu patronul Adrian Mititelu.
Însă, câteva ore mai târziu, clubul FCU Craiova a postat un anunț misterios pe rețelele de socializare. Italianul a pregătit primul antrenament alături de jucători, însă mesajul oltenilor a fost mult mai interesant:

Prima sesiune de pregătire a echipei din acest an a fost condusă de Nicolo Napoli, care nu a semnat până în momentul de față un contract cu gruparea alb-albastră”, a transmis clubul.

Se pare că Napoli nu se va lăsa ușor impresionat la negocieri și, pentru a nu risca a 8-a demitere într-un timp record, pune câteva condiții importante.
Potrivit gsp.ro, italianul i-a cerut două lucruri importante lui Adrian Mititelu. În primul rând, Napoli își dorește ca Marcel Iancu să fie instalat în funcția de președinte la club și, în al doilea rând, vrea ca în contractul său să fie stipulată o clauză de reziliere. După cum am menționat și anterior, dacă va semna, Nicolo Napoli va fi la al 8-lea său mandat la echipa lui Adrian Mititelu. Și pentru a evita o nouă demitere bruscă, sursa citată scrie că antrenorul vrea să își betoneze contractul cu o clauză de reziliere. De asemenea, înțelegerea ar urma să fie una pe termen lung.

Adrian Mititelu nu e încântat

Cele două condiții nu îl încântă deloc pe patronul echipei. Funcția de președinte este ocupată în prezent de Marcel Pușcaș, conducător care este pe placul lui Adrian Mititelu.
De asemenea, nici cerințele cu privire la contract nu îl încântă pe Mititelu. Patronul FCU Craiova a demis deja trei tehnicieni în acest sezon, pe Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică, ultimii doi rezistând pe banca echipei doar 4 meciuri.
În acest context, sursa citată mai sus anunță că sunt șanse ca Adrian Mititelu să nu accepte cerințele italianului și înțelegerea să pice.
Astfel, FCU Craiova se va găsi din nou în situația de a căuta antrenor.

Nicolo Napoli a mai antrenat-o pe FCU Craiova în perioadele 2003 – 2004, octombrie 2007 – mai 2009, ianuarie – aprilie 2011, aprilie – iunie 2011 (director tehnic), iulie 2013 – februarie 2014, octombrie 2019 – mai 2019, august 2020 – octombrie 2020.