Nicolae Badea se implică în achizițiile de la Dinamo! Ce transfer încearcă să facă

Gabriel Peneș 21.01.2021, 23:15
Nicolae Badea se implică în achizițiile de la Dinamo! Ce transfer încearcă să facă

Nicolae Badea se implică în achizițiile lui Dinamo! Deși nu are niciun rol oficial în club, fostul președinte dinamovist se implică în salvarea clubului de la faliment. Ca un adevărat reprezentant al clubului, el l-a sunat pe Steliano Filip pentru a-l convinge să revină în Ștefan cel Mare, scrie gsp.ro.

Nicolae Badea se implică în achizițiile de la Dinamo!

Nicolae Badea se implică în achizițiile lui Dinamo! El acționează din ce în ce mai des ca reprezentant al clubului în care nu mai deține niciun rol executiv. Fostul președinte al roș-albilor de la mijlocul anilor ’90 până în 2013, când Ionuț Negoiță a devenit proprietarul echipei, Badea s-a tot apropiat de „câini” în perioada recentă, de când societatea e amenințată serios cu falimentul.

El funcționează ca un partener al asociației „Doar Dinamo București” și nu are numai un rol de consultant experimentat în fotbal, acționează și în mod concret. Dovada că se comportă ca un conducător: l-a sunat pe Steliano Filip și i-a propus fundașului stânga să se întoarcă în Ștefan cel Mare. Filip a cerut un timp de gândire. Fostul căpitan al dinamoviștilor e liber de contractul cu grecii de la Larissa. El ar însemna o achiziție gratuită pentru o echipă și așa decimată de plecări și nesiguranță.

Nicolae Badea se implică în achizițiile de la Dinamo
Steliano Filip e jucătorul pe care Nicolae Badea încearcă să-l convingă să revină la Dinamo după despărțirea de grecii de la Larissa

Ce transfer încearcă să facă

Filip, pe care Badea îl ademenește înapoi la Dinamo, a jucat în 15 partide pentru Larisa în ediția aceasta din campionatul grec. Ca și Torje, colegul lui în Grecia, Steliano a trebuit să plece pentru că elenii au intrat într-o criză economică și nu au mai putut să suporte salariile mari din lot. Torje a semnat cu Bandimarspor, din liga a doua turcă, Filip e tentat de „câinii” care s-au întors în timp, cu Nicolae Badea un fel de conducător.

Borcea și Badea, împreună la Dinamo?

Problemele grave cu care se confruntă Dinamo în această perioadă i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva unii dintre foștii acționari ai clubului s-ar putea întoarce în Ștefan cel Mare. Ar putea reveni Cristi Borcea și Nicolae Badea la Dinamo? Ce șanse sunt ca ambii să fie investitori la Dinamo? Borcea și Badea, împreună la Dinamo? Întrebări care nu au răspunsuri clare. Un prieten comun al celor doi a oferit însă un răspuns surprinzător. Acesta crede că Nicolae Badea nu se va întoarce în Ștefan cel Mare ca investitor. Iar în privința lui Cristi Borcea e chiar foarte sigur că nu va investi la Dinamo.

Eu știu că nici Badea nu se întoarce la Dinamo. Îi ajută pe suporteri, dar nu poate să se întoarcă. A condus clubul ăsta foarte mult timp, are experiență, are și posibilități, cu niște sponsorizări. Poate ajuta, stăpânește foarte bine domeniul ăsta, așa că le dă o mână de ajutor suporterilor. Dar nu cred că Badea se va întoarce ca investitor la Dinamo. De Borcea îți spun sigur că nu”, a declarat fostul impresar Victor Becali la GSP Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe