Nicolae Dică face două echipe din FCSB. Cum o să arate primul „11” în Conference League

Bordei Radu / 23.09.2022, 13:35
Nicolae Dică face două echipe din FCSB. Cum o să arate primul „11” în Conference League

Nicolae Dică are o misiune complicată la FCSB. Echipa se află într-o situație de criză în campionat, unde are doar o victorie și este pe loc de baraj. De aceea, trebuie să remedieze situația cât mai repede. În plus, echipa trebuie să se prezinte onorabil și în Conference League.

Strategia pregătită de Nicolae Dică pentru meciurile din Europa. Ce „11”are în cap antrenorul

Tehnicianul FCSB-ului a primit avertismentul de la patron. Gigi Becali nu mai tolerează eșecuri în campionat. Dică are de reparat cât mai repede situația și să urce de urgență în campionat. Pentru asta, va trebui să folosească cei mai buni jucători în Superliga. Calificarea în primăvara europeană nu mai este o prioritate, obiectivul principal, calificarea în grupe a fost atins. Clubul a obținut banii pe care miza, iar acum toate forțele se vor îndrepta spre campionat.

Așa că Dică a gândit deja echipa pe care o va folosi în restul partidelor din grupele Conference League. Fostul atacant va folosi doar jucătorii pe care nu s-a bazat foarte mult până acum. Oricum, FCSB va alinia o echipă puternică. Cel mai scump transfer al verii, David Miculescu, va avea șansa să prindă experiență în fața unor adversari puternici. Tavi Popescu va primi și el oportunitatea să își reintre în formă.

Așa ar putea arăta FCSB în Europa: Târnovanu – Boboc, Bouhenna, Haruț, Pantea – Oaidă, Dulca, Radaslavescu – Miculescu, Rusu, Oct. Popescu

Nicolae Dică, pariu în direct! Miza? O sticlă de vin

Vicecampioana României a adunat doar opt puncte în primele nouă etape, adică mai puțin de un punct pe meci. În ciuda formei slabe, Nicolae Dică este optimist că echipa își va reveni. Aflat în studioul postului de televiziune Orange Sport, Dică a fost întrebat de moderatorul Tudor Silviu Samuilă dacă mai crede în titlu. Antrenorul a pariat că FCSB va face cele mai multe puncte, de acum înainte: „Da, aș face și eu pariul ăsta!”.

În replică, Basarab Panduru i-a spus că nu crede că are șanse să își îndeplinească această dorință, însă a fost dispus să facă un pariu, pe o sticlă de vin, cu fostul secund al echipei naționale:

„Eu fac pariu cu tine că nu. Hai, măcar așa, pe o sticlă de vin. Nu mi se pare ușor. Pe ce am văzut până acum… eu spun că nu, dar vom vedea”.

„Lotul FCSB-ului este atât de puternic încât n-ar trebui să aiba probleme, dar uite că sunt. Este clar că există riscul pentru FCSB să ajungă precum Dinamo. Nu să retrogradeze, ci să nu prindă playoff-ul. Așa a fost și la Dinamo, întâi au ratat play-off-ul, apoi au apărut problemele mai mari”, a declarat Dorinel Munteanu