Nicolae Stanciu, ademenit cu un salariu uriaș de Galatasaray! Hagi și Popescu au pus o vorbă bună pentru fotbalistul român

Mihai Cheles / 07.07.2021, 12:12
Nicolae Stanciu, ademenit cu un salariu uriaș de Galatasaray! Hagi și Popescu au pus o vorbă bună pentru fotbalistul român

Nicolae Stanciu, ademenit cu un salariu uriaș de Galatasaray! Mijlocașul român ar putea ajunge foarte curând în capitala Turciei, unde este dorit pentru a-l înlocui pe marocanul Younes Belhanda.

Nicolae Stanciu, ademenit cu un salariu uriaș de Galatasaray! Hagi și Popescu au pus o vorbă bună pentru fotbalistul român

Galatasaray Istanbul este în căutarea unui număr 10, mai ales după plecarea Younes Belhanda. Internațional marocan care mai jucase pentru Montpellier, Dinamo Kiev, Schalke 04 sau Nice. Legendarul antrenor turc, Fatih Terim, și-a îndreptat atenția către doi jucători români pentru a-l înlocui: Nicolae Stanciu de la Slavia Praga și Olimpiu Moruțan de la FCSB.

Prioritar este Nicolae Stanciu. Acesta este mai experimentat și costă mai puțin decât Olimpiu Moruțan. Turcii de la Fanatik anunță că Galatasaray este dispusă să ofere patru milioane de euro în schimbul jucătorului român. De trei ori mai puțin decât cere patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, pentru Moruțan.

La ultima vizită avută de Gică Hagi și Gică Popescu în Turcia, acestora le-au fost cerute referințe despre fotbaliștii români. În special de Nicolae Stanciu. Cum referințele au fost pozitive, oficialii celor de la Galatasaray au ales să urgenteze transferul mijlocașului de la Slavia Praga.

Conform aceleiași surse, Galatasaray i-a pregătit lui Nicolae Stanciu un salariu anual de 1,3 milioane de euro. Antrenorul formației Cim Bom, Fatih Terim, și-a dat acordul și le-a cerut conducătorilor să grăbească transferul. Dacă pică varianta Stanciu, Galata se va îndrepta către Olimpiu Moruțan, în speranța că-l vor îndupleca pe Gigi Becali să mai lase la preț.

Galatasaray Istanbul este angrenată în calificările pentru Liga Campionilor – ruta non-campioanelor. Va juca debuta contra celor de la PSV Eindhoven pe 20 iulie, în deplasare. Până la acea dată, Fatih Terim vrea să aibă lotul complet, dar și jucătorii cei noi integrați deja în sistemul tactic al echipei.

Gică Hagi și Gică Popescu, actori într-un documentar pregătit de Netflix

Zilele trecute, cei doi foști jucători ai celor de la Galatasaray Istanbul, Gică Hagi și Gică Popescu, au fost prezenți în cantonamentul celor de la Galatasaray. Aceștia s-au întreținut minute în șir cu fostul lor antrenor, Fatih Terim, iar împreună au filmat la noul documentar despre club, orchestrat de Netflix.

Legendele noastre, Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, care au un loc special în istoria clubului nostru, au vizitat cantonamentul lui Galatasaray. Hagi și Popescu au urmărit, împreună cu Terim, meciurile de pregătire.”, a fost mesajul transmis de reprezentanții clubului, prin intermediul uneia dintre cele mai utilizate rețele de socializare.