Nicolae Stanciu, ca și plecat de la Slavia Praga. Anamaria Prodan a făcut anunțul momentului pentru fotbalul românesc: „E o surpriză”

Robert Zanfir 26.12.2021, 16:32
Nicolae Stanciu, ca și plecat de la Slavia Praga. Anamaria Prodan a făcut anunțul momentului pentru fotbalul românesc: „E o surpriză”

Nicolae Stanciu (28 de ani) este aproape de un nou transfer pe bani mulți. Anamaria Prodan a anunțat că plecarea de la Slavia Praga este iminentă.

Nicolae Stanciu a avut parte de unul dintre cele mai bune sezoane din carieră. Fostul mijlocaș al FCSB are 3 goluri și 6 pase decisive în campionat, unde este lider cu Slavia Praga.

Nicolae Stanciu, ca și plecat de la Slavia Praga. Anamaria Prodan a făcut anunțul momentului pentru fotbalul românesc

Stanciu a fost aproape de o mutare de impact în urmă cu ceva timp. A fost dorit la Galatasaray, dar cehii au refuzat în ultima clipă mutarea.

Anamaria Prodan a anunțat că jucătorul său este aproape de un transfer pe bani mulți. Cel mai probabil, Nicolae Stanciu va reveni în Zona Golfului.

„Eu şi partenerii mei încercăm să finalizăm transferul lui Stanciu. E surpriză. Nu e în Europa. Cu Stanciu eu cred că se va finaliza acum.

Am fost aproape şi sezonul trecut. Va merge undeva unde trebuie să câştige bani acum”, a spus Anamaria Prodan, conform As.ro, la plecarea spre Dubai.

Nicolae Stanciu, în topul transferurilor din Liga 1

Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai scumpi jucători care au plecat din Liga 1. Mijlocașul se despărțea în 2016 de FCSB și ajungea la Anderlecht, în schimbul a aproximativ 10 milioane de euro. Transferul reușit de Gigi Becali este depășit doar de plecarea lui Dennis Man la Parma, în schimbul a 13 milioane de euro.

Stanciu a mai jucat și pentru Sparta Praga, iar în zona arabă a trecut pe la la Ahli.

„Stanciu are oferte, dar ne lovim de bani. Acum, la cum joacă, doar n-o să-l dea pe 5-6 milioane (n.r. de euro). Cer bani foarte mulţi. Iar pe timpurile astea, pe praful ăsta, cum spunem noi, e cam greu. Se fac mai rar transferuri foarte mari. E o criză la nivel mondial.

Stanciu a avut ofertă după ofertă, din toate campionatele: Turcia, America, Canada, Mexic. Dar nu s-au înţeles cluburile, la noi e uşor. Nici nu trebuie să-l sun pe Nico să-l întreb «Ce bani vrei?», eu ştiu. Nico e trup şi suflet, face parte din generaţia de aur a Stelei, pentru mine”, a mai spus Prodan, citată de Realitatea Sportivă.

7 milioane de euro este cota lui Nicolae Stanciu, conform transfermarkt.

Urmăriți Playsport.ro și pe