Slavia Praga dă lovitura cu transferul lui Nicolae Stanciu! Ce sumă ar putea încasa cehii dacă românul pleacă

Bordei Radu / 29.11.2021, 13:35
Slavia Praga dă lovitura cu transferul lui Nicolae Stanciu! Ce sumă ar putea încasa cehii dacă românul pleacă

Timpul lui Nicolae Stanciu în Cehia pare că se apropie de final, iar cei de la Slavia Praga așteaptă o sumă importantă pentru starul echipei. De când a revenit la Praga, internaționalul român a avut evoluții foarte bune. Inclusiv în cupele europene, acolo unde s-a remarcat prin execuțiile sale de finețe.

În vară, Galatasaray a fost aproape să îl cumpere, dar Slavia a cerut mulți bani. Cu toate acestea, cehilor le va fi greu să îl păstreze pe cel mai bun stranier din ultimii doi ani, în campionatul Cehiei. Stanciu a fost desemnat și cel mai bun mijlocaș în 2020.

Curg ofertele pe adresa lui Nicolae Stanciu. De ce nu îl cedează Slavia Praga pe mijlocaș

Stanciu a devenit liderul praghezilor dar și unul din cei mai importanți jucători ai echipei naționale. Deși mijlocașul ar putea să obțină un contract bun în altă parte, Slavia ține de preț, mai ales că știe că fotbalistul are oferte multe. A recunoscut și impresara acestuia, Anamaria Prodan. Cehii ar solicita peste 10 milioane de euro, pentru mijlocaș.

El joacă prea bine, așa că nu o să îl dea pe 5-6 milioane. Asta este problema, la bani ne oprim. Slavia cere mult, momentan, chiar foarte mulți bani. Mai ales în perioada asta, când este criză peste tot. Este o problemă la nivel mondial, puțini își mai permit transferuri pe bani mulți. Oferte au fost, de peste tot. Am primit din America, din Mexic, din Turcia, chiar din Canada. Multe cluburi l-au dorit. Cu el nu ar fi problemă să se înțeleagă, dar e vorba de cluburi.

Știu ce salariu să îi cer, nici nu e nevoie să îl sun. Ne știm foarte bine, nu sunt probleme. El face parte din Generația de Aur a Stelei, eu așa îl consider, a dezvăluit Anamaria Prodan, la Realitatea Plus

Stanciu, gol senzațional în ultima etapă

Deși în acest sezon, Stanciu a pornit mai greu, mijlocașul și-a arătat iar clasa. Mijlocașul român a fost titular și integralist în partida cu Teplice. După doar 16 minute de joc, Stanciu și-a asumat responsabilitatea de a executa o lovitură liberă dintr-o poziție lateral dreapta. Deși nimic nu anunța un șut pe poartă al românului, fiind pregătit mai degrabă pentru execuția unei centrări cu piciorul drept, Stanciu l-a surprins pe goalkeeperul advers și a înscris un eurogol. După ce un coechipier a sărit peste minge, Stanciu a șutat în forță la vinclul colțului scurt și portarul lui Teplice a fost păcălit.

Slavia s-a impus cu 3-0 pe teren propriu și a obținut a 13-a victorie a sezonului. Formația lui Nicolae Stanciu conduce campionatul din Cehia, cu 41 de puncte după 16 etape.