Nicolae Stanciu, declarații savuroase după ce a cucerit al 5-lea titlu de campion din carieră! „Sunt emoționat, am vorbit cu soția despre asta”

Marian Cărăvan / 03.05.2021, 20:11
Nicolae Stanciu, declarații savuroase după ce a cucerit al 5-lea titlu de campion din carieră! „Sunt emoționat, am vorbit cu soția despre asta”

Internaționalul român Nicolae Stanciu a ajuns la al cincilea titlu de campion din carieră. Este al doilea consecutiv cu Slavia Praga, campioana ultimelor trei sezoane în Cehia. Nicolae Stanciu a oferit declarații savuroase după ce a triumfat din nou cu echipa din capitala Cehiei.

Nicolae Stanciu, declarații savuroase după ce a cucerit al 5-lea titlu de campion din carieră

Nicolae Stanciu are motive de bucurie. E din nou campion în Cehia. Internaționalul român culegele roadele unui sezon fabulos și se încununează pentru a al doilea an consecutiv campion cu Slavia Praga. Pentru Nicolae Stanciu e al cincilea titlu din carieră, după cele două cu FCSB (2014 și 2015) și cel cu Anderlecht, din 2017.

Performanța din acest sezon a fost realizată cu patru etape înainte de finalul sezonului. Nicolae Stanciu, campion al Cehiei cu Slavia Praga, a oferit declarații savuroase după ce s-a concretizat un nou triumf. După 5-1 cu Plzen, meci în care Stanciu a închis tabela în monutul 84, Slavia avea confirmarea: e din nou campioană a Cehiei. Pentru al treilea sezon consecutiv.

Sunt fericit de asta, sunt emoţionat. Am vorbit cu soţia mea despre asta acum câteva zile. Cred că acesta este cel mai bun sezon al meu. A fost un an bun pentru mine, dar nu-mi pasă atât de mult de performanţele individuale.

Cel mai important lucru este ca echipa să câştige. Chiar dacă nu înscriu un gol sau nu dau un assist, sunt fericit dacă antrenorii sunt mulţumiţi de contribuţia mea la echipă”, a spus Nicușor Stanciu pentru efotbal.cz.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Slavia Praga este pe primul loc, cu 78 de puncte, și este matematic campioană a Cehiei.

Nicolae Stanciu, declaratii savuroase dupa ce a cucerit cel de-al 5-lea titlu de campion din cariera
Nicolae Stanciu, declaratii savuroase dupa ce a cucerit cel de-al 5-lea titlu de campion din cariera

Sezon de excepție pentru decisivul Nicolae Stanciu

Ajuns la 27 de ani, Stanciu este la cel mai bun sezon al carierei sale. Cel puțin din punct de vedere al cifrelor, sezonul 2020 – 2021 a fost unul fără precedent pentru mijlocașul român.
Cu reușitele din meciul cu Plzen (scor 5-1), Nicolae Stanciu a ajuns la 16 goluri și 8 pase decisive în acest sezon, în 40 de meciuri jucate cu Slavia Praga în toate competițiile.

Campion pentru al doilea an consecutiv cu Slavia Praga

Reușitele românului s-au reflectat și în performanțele echipei. Slavia Praga a avut parte de un nou sezon foarte bun în competițiile internaționale, reușind să ajungă până în sferturile de finală ale Europa League. Acolo, Slavia Praga a fost eliminată de Arsenal, iar românul a fost cel mai criticat jucător al Slaviei de către presa internațională. Înaintea dublei cu tunarii, Stanciu s-a duelat cu Ianis Hagi în competiția europeană.
În Cehia, Stanciu a reușit să cucerească al doilea titlu consecutiv alături de Slavia Praga. Formația românului poate reuși eventul în acest sezon, fiindcă este calificată și în semifinalele din Cupa Cehiei.