Nicolae Stanciu, despre transferul la Rangers înainte de meciul cu Macedonia: Nu mă gândesc la asta acum. Vreau să îmi fac treaba la Slavia

Gabriel Peneș 24.03.2021, 12:12
Nicolae Stanciu, despre transferul la Rangers înainte de meciul cu Macedonia: Nu mă gândesc la asta acum. Vreau să îmi fac treaba la Slavia

Nicolae Stanciu, despre transferul la Rangers înainte de meciul cu Macedonia: Nu mă gândesc la asta acum. Vreau să îmi fac treaba la Slavia!”. Mijlocașul român a participat, azi, la o conferință de presă transmisă de contul de facebook al echipe naționale. Stanciu a răspuns și la câteva întrebări adresate de Playsport.

Nicolae Stanciu, despre transferul la Rangers înainte de meciul cu Macedonia

Mâine, naționala României va debuta în preliminariile CM 2022. Nicolae Stanciu, despre transferul la Rangers înainte de meciul cu Macedonia: Nu mă gândesc la asta acum. Vreau să îmi fac treaba la Slavia!”. Playsport i-a adresat câteva întrebări jucătorului de 27 de ani, care face furori în tricoul Slaviei Praga. Chestionat asupra posibilității ca actuala naționala să fie urmașa celei care a adus 3 calificări consecutive la Mondiale, Stanciu a răspuns prudent.

Da, a trecut foarte mult timp de când nu ne-am mai calificat la un Mondial. În actuala echipă sunt mulți tineri care au făcut performanța la U21 și care joacă la echipe puternice din Europa. E un mix de generații. Cred că ei , împreună cu cei care mai suntem din vechea generație, să zic așa, pot face ca echipa României să aibe un viitor frumos”, a declarat mijocașul român.

Stanciu este deja cel de-al doilea jucător din lotul României, ca număr de selecții, cu 42. Primul rămâne căpitanul Vlad Chiricheș, de la Sassuolo, cu 59 de selecții la națională. Îi urmează Claudiu Keșeru, de la Ludogoreț, cu 40 de prezențe.

Nicolae Stanciu, despre transferul la Rangers înainte de meciul cu Macedonia: Nu mă gândesc la asta acum. Vreau să îmi fac treaba la Slavia!”
Nicolae Stanciu, despre transferul la Rangers înainte de meciul cu Macedonia: Nu mă gândesc la asta acum. Vreau să îmi fac treaba la Slavia!”

„Nu mă gândesc la asta acum. Vreau să îmi fac treaba la Slavia!”

Playsport l-a chestionat pe Nicolae Stanciu și în privința vehiculatului transfer la echipa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers. De curând, Slavia Praga, cu un Stanciu magnific, i-a eliminat pe scoțieni din Europa League.

Nu mă gândesc la asta acum. Nu cred că se pune problema. Vreau să îmi fac treaba la Slavia. Sunt la Slavia de doi ani și mă simt foarte bine acolo”, a fost răspunsul celui care a înscris 2 goluri în dubla din optimile Europa League cu trupa lui Steven Gerrard.

Programul României în preliminariile CM 2022, în luna martie

– 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
– 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
– 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Meciurile vor fi transmise de PRO TV și contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. Turneul va fi găzuit de Qatar. România se mai află în grupă cu Islanda și Liechtenstein. Doar ocupanta primului loc se va califica direct la turneul final, în timp ce locul secund poate duce la baraj.

Urmăriți Playsport.ro și pe