Nicușor Dan, apariție surpriză în timpul meciului dintre CSM București și ȚSKA Moscova. Prezența spectatorilor a fost interzisă

Marian Cărăvan / 03.04.2021, 22:12
Nicușor Dan, apariție surpriză în timpul meciului dintre CSM București și ȚSKA Moscova. Prezența spectatorilor a fost interzisă

CSM București s-a impus cu 32-27 în manșa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” au avut parte de un suporter de lux. Nicușor Dan, apariție surpriză în timpul meciului dintre CSM Bucureșri și ȚSKA Moscova. Prezența spectatorilor a fost interzisă.

Nicușor Dan, apariție surpriză în timpul meciului dintre CSM București și ȚSKA Moscova

Primarul municipiului București a vrut să vadă cu ochii lui pe ce se duce o parte din bugetul Capitalei. Nicușor Dan, apariție surpriză în timpul meciului dintre CSM București și ȚSKA Moscova. Deși accesul spectatorilor la meciul din Liga Campionilor a fost interzis, în tribunele Sălii Polivalente s-au aflat totuși câteva persoane. Printre aceștia, chiar primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

La meciul câștigat de CSM București, pe lângă Nicușor Dan au asistat și Elisabeta Lipă, consilier general la Primăria Municipiului București, precum și alți angajați ai Primăriei, anunță GSP.ro. Alături de ei, președintele CSM, Gabriela Szabo.

Toți s-au bucurat de succesul „tigroaicelor”, care sunt foarte aproape din nou de o calificare în Final Four-ul Ligii Campionilor. Principalele marcatoare pentru CSM Bucureşti au fost Lazovici 6 goluri, Neagu 6, Cvijici 5, Dembele 5, iar de la ŢSKA s-a remarcat Skorobogacenko 6 reuşite. Manșa retur va avea lco pe 11 aprilie, la Moscova.

Meciul de sâmbătă a fost ultimul la București în Liga Campionilor pentru portarul Jelena Grubisici. Handbalista croată a anunțat că se va retrage din handbal la finalul acestui sezon. S-ar putea retrage în glorie, cu o medalie la gât în Liga Campionilor. Alături de CSM București, Grubisici a câștigat medaliile de bronz în Liga Campionilor, în 2017 şi 2018.

Nicusor Dan, aparitie surpriza in timpul meciului dintre CSM Bucuresti si TSKA Moscova
Nicusor Dan, aparitie surpriza in timpul meciului dintre CSM Bucuresti si TSKA Moscova

Cristina Neagu, pe primul loc în topul marcatoarelor

După meciul cu ȚSKA Moscova, Cristina Neagu a urcat temporar pe primul loc în topul marcatoarelor din Liga Campionilor. Handbalista de la CSM duce un duel la distanță cu Ana Gros, de la Brest. Cu 6 reușite în meciul tur cu ȚSKA, Cristina Neagu a urcat pe primul loc în clasamentul marcatoarelor din Liga Campionilor, în acest sezon. Neagu are 106 goluri, faţă de 104 ale handbalistei de la Brest. Brest va juca însă duminică, cu Metz, turul sferturilor, astfel că Ana Gros are şansa de a reveni pe primul loc în topul marcatoarelor.

Cristina Neagu a mai câştigat titlul de golgeter al Ligii Campionilor în 2015 şi 2018.

CSM București se poate califica din nou în Final Four-ul Ligii Campionilor, competiție pe care a câștigat-o în 2016. Ultima fază a competiției este programată la Budapesta, în 29-30 mai. Deținătoarea trofeului este o formație din țara vecină, Ungaria, Gyor ETO.