Noaptea e un sfetnic bun. S-au răzgândit cei de la Gloria Buzău?

Marian Cărăvan 19.01.2021, 14:52
Noaptea e un sfetnic bun. S-au răzgândit cei de la Gloria Buzău?

Începeam săptămâna cu o veste bombă din Liga a II-a. Luni era anunțată oficial retragerea din campionat a celor de la SCM Gloria Buzău. A doua retragere într-o săptămână, după Turris Turnu Măgurele. Peste noapte, însă, situația pare a se fi schimbat la Buzău. Oficialii grupării din eșalonul secund ar fi revenit asupra deciziei de retragere din campionat.

Fotbaliștii, chemați la stadion

Se pare că SCM Gloria Buzău nu se mai retrage din campionat. Cel puțin, acestea sunt informațiile de la această oră. Oficialii grupării buzoiene ar fi revenit asupra deciziei de ieri. O decizie comunicată oficial. Fotbaliștii au fost chemați astăzi la stadion și anunțați că activitatea echipei va continua. Fotbaliștii vor pleca și în cantonament, la Sărata Monteoru, informează liga2.prosport.ro.

Conform sursei citate, antrenorul Ilie Stan nu a confirmat informația conform căreia SCM Gloria Buzău va continua în liga secundă. A lăsat însă să se înțeleagă că se va lua o decizie în următoarele ore.

Decizia este luată, cea anunțată ieri, și acum așteptăm să vedem ce se mai întâmplă în viitorul apropiat. Încă discutăm, vorbim. Nu e nimic bătut în cuie. Într-adevăr, jucătorii au venit la club, dar, deocamdată, singura decizie luată de club este de a nu le da drumul să plece, să le semneze rezilierea contractului. Încercăm să găsim o soluție ca să continuăm. Acum așteptăm să vedem ce o să se întâmple în următoarele ore.

Noi avem cantonament de ieri acolo, organizat, tot, dar așteptăm să vedem ce se întâmplă, să știm niște lucruri clare, că nu mergem, așa, doar de dragul de a merge în cantonament. Așteptăm și noi niște promisiuni din parte cuiva, a unui privat”, a spus antrenorul Ilie Stan.

Va continua SCM Gloria Buzau competitia?
Va continua SCM Gloria Buzau competitia?

SCM Gloria Buzău anunța ieri retragerea din campionat

Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță retragerea echipei de fotbal masculin din campionatul național al Ligii a 2-a Casa Pariurilor, începând cu data de 19.01.2021, după infomarea, în prealabil, a Federației Române de Fotbal.

Decizia a fost luată în urma restructurărilor bugetare majore din cadrul clubului, dar și din cauza faptului că echipa nu poate promova în Liga 1, dat fiind statutul și regulamentele Federație Române de Fotbal și a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conducerea clubului dorește să precizeze că fotbalul rămâne, în continuare, foarte activ, în Buzău, prin Centrul de Copii și Juniori”, se arată, printre altele, în comunicatul SCM Gloria Buzău.

După 15 etape derulate din actuala ediție de campionat, echipa buzoiană ocupă locul 10, cu 21 de puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe