EXCLUSIV. Noi detalii șocante în cazul lui Costel Ghiță. Prietenul lui Gabriel Bodescu, de la FRF, reținut de polițiști după ce a șantajat și violat 3 minore

Olteanu Ștefan 08.04.2021, 13:22

Costel Ghiță a fost reținut de polițiltii din Buzău, miercuri. El este suspectat de comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală. Deși mai avea în cazier 11 ani de detenție, pentru un viol din 1997, Ghiță este unul dintre angajații lui Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct de la FRF.

Noi detalii șocante în cazul lui Costel Ghiță. Prietenul lui Gabriel Bodescu, de la FRF, reținut de polițiști. A șantajat și agresat sexual 3 minore

Polițiștii din Buzău au reținut, miercuri,  un bărbat de 53 de ani. Acțiunea s-a desfășurat sub suspiciunea comiterii unei infracțiuni de agresiune sexuală. La scurt timp, în presă au apărut și primele detalii despre identitatea bărbatului.
Este vorba despre Costel Ghiță, care este un angajat al lui Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct de la FRF.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare. Ghiță este acuzat că ar fi șantajat trei fete minore, după care ar fi întreținut relații sexuale cu acestea.
De punctat este faptul că Ghiță a mai fost reținut timp de 11 ani, pentru o acuzație de viol urmat de sinuciderea victimei. În 1997, el ar fi violat, împreună cu un alt bărbat, o tânără de 19 ani. Ambii au fost condamnați atunci la 15, respectiv 17 ani de închisoare.
Costel Ghiță a scăpat de detenție în 2008, după ce a fost eliberat condiționat.

Costel Ghiță era angajatul lui Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct de la FRF
Costel Ghiță era angajatul lui Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct de la FRF

Cum își șantaja victimele. Una dintre minore nu a mai suportat abuzurile și le-a spus părinților

Potrivit informațiilor obținute de PlaySport.ro, Costel Ghiță le cunoștea pe victime prin intermediul unor competiții sportive locale, după care începea să le ademenească. Bărbatul se folosea de anumite poze cu vedete din televiziune, pentru a le demonstra minorelor că este un bărbat influent și serios, după care le determina să îi trimita pe whatsupp poze dezbrăcate. Pe un cont de pe rețelele de socializare, Costel Ghiță este fotografiat alături de vedete precum Carmen Tănase, Mihai Gâdea, Simona Gherghe, Dana Grecu, Octavia Geamănu sau Andreea Berecleanu.

Ulterior, odată intrat în posesia pozelor, Costel Ghiță le șantaja pe minore să întrețină relații sexuale cu el. În caz contrar, el spunea că va publica pozele pe social media.
Conform surselor PlaySport.ro, una dintre fete nu a mai rezistat psihic și le-a spus părinților de chinul la care a fost supusă.
De remarcat este că și în cazul tinerei violate de Costel Ghiță în 1997, victima s-a sinucis atunci la scurt timp din cauza tulburărilor produse de abuzul sexual.

Urmăriți Playsport.ro și pe