Noi probleme financiare pentru CFR Cluj. Se cere falimentul campioanei României. Ce sumă ar trebui să plătească urgent clujenii

Olteanu Ștefan 22.04.2022, 23:08
Noi probleme financiare pentru CFR Cluj. Se cere falimentul campioanei României. Ce sumă ar trebui să plătească urgent clujenii

Noi probleme financiare pentru CFR Cluj, după cele dezvăluite în exclusivitate de PlaySport.ro. Giedrius Arlauskis (34 de ani) a deschis un proces împotriva campioanei și spune că are de primit nu mai puțin de 500.000 de euro. Însă, pe lista de datorii a formației din Gruia și-a mai făcut apariția un nume. Antonis Antoniou, fost colaborator la CFR Cluj, ar avea și el de primit 200.000 de euro din Gruia și cere falimentul clubului.

Situația devine tot mai complicată în Gruia! Noi probleme financiare pentru CFR Cluj

PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate, miercuri, că la CFR Cluj se stă pe un butoi de pulbere, din cauza unei datorii de 500.000 de euro pe care clubul trebuie să i-o plătească lui Giedrius Arlauskis, iar la două zile distanță, au ieșit la iveală noi probleme financiare pentru campioana României.

Potrivit gsp.ro, CFR Cluj a fost acționată în judecată de Antonis Antoniou, impresar și fost colaborator al clubului patronat de Neluțu Varga. Antoniou, care are cetățenie greacă și cipriotă, s-ar fi ocupat în ultimii ani de deplasările CFR-ului, respectiv cantonamente și dueluri din cupele europene. În schimb, serviciile desfășurate de el nu ar fi fost plătite și CFR Cluj i-ar datora uriașa sumă de 200.000 de euro.

Conform sursei citate, Antonis Antoniou a acționat deja în judecată clubul din Gruia și solicită falimentul acestuia. Societatea care trebuie despăgubită de CFR Cluj figurează pe numele soției agentului, Loredana Cătălina Georgiana Antoniou, iar litigiul a fost înregistrat la data de 13 aprilie.

Antonis Antoniou este o cunoștință mai veche a fotbalului românesc. El a fost angajat la CFR Cluj, pe funcția de director de relații internaționale și marketing, însă în trecut a mai avut diverse colaborări și cu Dinamo sau Concordia Chiajna.

De asemenea, în iarna acestui an, el a ajutat la realizarea transferului lui Gabriel Moura. Brazilianul și-a reziliat contractul cu Gaz Metan și a semnat cu Dinamo în februarie.

Reacție dinspre CFR Cluj după ce Arlauskis și-a cerut banii. „O să vă speriați când veți afla detalii”

Arlauskis a reclamat clubul din Gruia la FIFA pentru datorii de aproximativ 500.000 de euro, iar comisiile forului internațional i-au dat dreptate. Însă, clujenii vor să conteste decizia și amenință cu dezvăluiri care îl vor afecta pe jucător.

Eu cred că această speță nu îl avantajează deloc pe jucător. Noi nu am vrut să vorbim despre asta. Sunt elemente interesante. Acum nu avem de ales, trebuie să ne apărăm. S-a plătit deja o sumă mare, mai este o tranșă. Noi am primit notificare, pentru că el are o poprire la nivel internațional, România fiind obligată să se alinieze, să le respecte. Așa procedează și țara noastră, când vrea să recupereze niște datorii.

O să vă speriați când veți afla detalii. El a avut o sumă trecută, în caz de reziliere. O să vedeți de ce a apărut această reziliere, ce contract era în spate. Vom contesta decizia. Pentru că ultima rată e scadentă în iunie”, a explicat Balaj, la Pro Arena.

După aceste declarații, Arlauskis nu a rămas dator și a replicat: „Neluțu, marele patron, m-a terorizat. Balaj vorbește de parcă mă urmărește Interpolul”.

Urmăriți Playsport.ro și pe