Nonconformista Andreea Prisăcariu și relația cu un fotbalist celebru: „Da, poate fi! De ce nu?”

Giosanu Catinca / 22.04.2021, 15:37
Nonconformista Andreea Prisăcariu și relația cu un fotbalist celebru: „Da, poate fi! De ce nu?”

Andreea Prisăcariu este una dintre speranțele tenisului românesc. Nonconrmistă din fire, jucătoarea de tenis și-a luat din nou prin surprindere fanii. Tânara a vorbit despre relația cu un fotbalist celebru.

Nonconformista Andreea Prisăcariu și relația cu un fotbalist celebru

Andreea Prisăcariu s-a făcut remarcată atât prin performanțele din sport, cât și prin felul ei de a fi. Românca este singura junioare de tenis care a reprezentat România la Roland Garros. Ocupantă a locului 589 în ierarhia mondială, Andreea a reușit de curând să cucerească și turneul ITF 15K de la Antalya. Ea a mai câștigat un turneu ITF la începutul acestui an. Competiția a avut loc în februarie, tot la Antalya.

Jucătoarea de tenis din România le-a aprins imaginația fanilor după ultimele apariții în public. Și asta, pentru că are nu mai puțin de 25 de tatuaje.

„Da, poate fi! De ce nu?”

După victoria de excepție din Turcia, Prisăcariu a mărturisit că nu are un iubit în acest moment. În urma dezvăluirii, sportiva fost întrebată ce calități trebuie să întrunească un bărbat pentru a ajunge la inima ei. Răspunsul Andreei i-a luat prin surprindere atât pe fani, cât și pe cunoscuți.

”De-a lungul timpului am fost căutată, bineînțeles, am vorbit cu anumiți bărbați, băieți… Că aici e o diferență foarte importantă! Dar am fost și dezamăgită la viața mea, de ce să vă mint!? Chit că am doar 21 de ani, eu sunt foarte sufletistă. Am și inima asta de poet și cred că e și greșeala mea că romanțez oarecum situația în cap la mine înainte de a se întâmpla. Și cred că am și așteptările un pic prea mari, deși sunt niște așteptări normale! Dar cred că sunt pe ‘vintage mood’, cum era pe vremuri! Aștepți să te ia afară, să te plimbe, să te ia de mână, să te scoată la un film, la o prăjitură, la un teatru… Dar despre ce vorbim? Că nu m-a dus nimeni niciodată la un teatru. Că oamenii de vârsta mea nici nu se mai duc la teatru, ceea ce mă întristează foarte mult”, a declarat Andreea Prisăcariu.

Steliano Filip apreciază postările Andreei Prisăcariu de pe Instagram
Steliano Filip apreciază postările Andreei Prisăcariu de pe Instagram

”Am câteva condiții”

Rebela circuitului WTA a mărturisit că ar intra într-o relație cu un sportiv, preferabil fotbalist, handbalist sau luptător.

Eu caut un bărbat, nu un băiat, asta e clar! Din punct de vedere fizic nu îmi dau cu părerea, dacă să fie brunet, blond sau mai știu eu ce, cu pătrățele! Nu sunt superficială! Mi-au plăcut și băieții cu puțină burtică și băieții cu pătrățele, cu chelie, blonzi, nu contează! Dacă mi se pune pata, mi se pune pata! Dar am și eu câteva condiții: să fie mai înalt decât mine, să aibă măcar 1,85 m, să aibă și el viața lui, să știu că muncește pentru ceva. (…) Mi-aș dori să fie un sportiv, dar nu îmi doresc din tenis. E mai ‘safe’ să fie din alt sport. Poate fi fotbalist, handbalist, luptător!”, a mai spus jucătoarea de tenis, conform ProSport.