Fotbalistul din scandalul ”Cocaina” a părăsit-o pe Laurette! ”A rămas mut de uimire când a aflat din ce face bani”

Moldoveanu Camelia / 26.03.2021, 14:32
Fotbalistul din scandalul ”Cocaina” a părăsit-o pe Laurette! ”A rămas mut de uimire când a aflat din ce face bani”

Magaye Gueye, șoc după șoc! Ghinionul pare să se țină scai de jucătorul celor de la Dinamo. După orgia din jacuzzi, fotbalistul a fost suspendat deoarece a fost depistat pozitiv cu cocaină. Ulterior acesta s-a trezit în mijlocul altui scandal din cauza iubitei sale, Laurette, care este acuzată de prostituție.

Vestea că iubita sa se culcă pe bani, prin hoteluri, cu bărbați pe sume de mii de euro, a căzut ca un trăsnet peste jucătorul din Ștefan cel Mare. Magaye Gueye a rămas mut de uimire când a văzut-o pe Laurette bătută în urma unei partide de amor eșuată.

Dosarul de prostituție l-a făcut pe Magaye să o părăsească pe Laurette

Magaye jură că nu știa nimic despre felul în care iubita sa, Laurette, face mii de euro în 30 de minute. Ba, mai mult, a decis să pună capăt acestei relații deoarece are destule probleme pe cap, iar numele său este implicat în prea multe scandaluri.

Magaye Gueye și iubita Laurette
Magaye Gueye și iubita Laurette

Nici nu a mai vrut să audă de ea atunci când i s-a spus de dosarul de prostituție în care este implicată. I-a spus si lui Laurette că are el suficiente necazuri, nu vrea să-și mai asocieze imaginea și cu așa ceva, cu un asemenea scandal. Jură că nu știa că ea face așa ceva. Știa că este mamă, că muncește ca să-și întrețină fiica. A rămas și el mut de uimire”, au declarat apropiați ai fotbalistului, pentru playsport.

Relația lor a fost făcută publică printr-un filmuleț publicat de ProSport. În imagini, putem vedea o adevărată orgie încununată cu șampanie. Filmulețul cu tentă erotică a fi fost filmat într-un hotel din Poiana Brașov, la sfârșitul anului 2020.

Magaye Gueye în jacuzzi
Magaye Gueye în jacuzzi

Coincidență sau nu, în filmuleț, fotbalistul roș-albilor, Magaye Gueye, spunea despre iubita sa Laurette și cealaltă fată din piscină că sunt curvele lui. Mai mult, acesta a mai subliniat și că nu este plătit la Dinamo.

Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”

Cât costă 30 de minute cu Laurette

Laurette acuzată de tâlhărie și prostituție
Laurette acuzată de tâlhărie și prostituție

Marian, bărbatul care a bătut-o pe Laurette, susține că fosta iubită a lui Magaye Gueye cere mii de euro pentru 30 de minute de intimitate în camera de hotel. Potrivit unei declarații, făcute de către bărbatul acuzat de agresiune fizică, pentru Cancan, mulatra cere 30 de minute pentru o noapte.

Aveam la mine 7.500 de euro, banii mei, în plic. I-am arătat, ea pentru mine este o c…ă. I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute.”

Agresorul a depus și el plângere pentru tâlhărie, susținând că Laurette a  încercat să-i fure banii fără să întrețină relații intime cu el. El susține că nu  s-a dus acolo să o omoare, doar că în momentul în care spiritele s-au încins femeia a încercat să fugă cu plicul iar el a făcut tot ce a putut pentru a o opri.

Am depus plângere împotriva ei pentru tâlhărie… M-am dus unde a vrut ea, am făcut ce a vrut ea. Totul a fost pentru bani, nu a fost relație sau altceva. Nici nu intra în discuție, pe ea am văzut-o de trei ori în viața mea.”

Laurette bătută de Marian

Adevărul pare să nu iasă încă la iveală deoarece mulatra susține că nici nu se pune problema de prostituție și că ea și-ar fi dorit o relație cu Marian.

Mi-am dorit să am o relație cu el. Nu am știut că ăsta e comportamentul lui. S-a schimbat total când am intrat în camera de hotel. Îl vedeam că pe un posibil iubit, mi-a scris mai bine de 7 luni. Nu mi-a făcut niciun cadou până în aceea seară. Nu a fost vorba de vreo sumă de bani sau de vreun cadou. Asta a fost scuza lui pentru a se putea disculpa de ceea ce a făcut. Femeilor le este frică să meargă la poliţie. Am fost la psiholog, îmi este frică, nu pot să dorm noaptea, am coșmaruri”, a spus Laurette, la ”Teo Show”

Magaye depistat pozitiv cu cocaină după meciul Dinamo-FCSB din Cupa României

La începutul lunii martie a acestui an, jucătorul de la Dinamo, a fost prins dopat după meciul contra celor de la FCSB, potrivit  Gazetei Sporturilor. Ironia sorții, dat fiind faptul că testele s-au făcut la solicitarea „câinilor roșii”.  Meciul Dinamo-FCSB s-a încheiat 1-0, iar Magaye a fost titularul partidei, în optimile de finală ale Cupei României, fiind schimbat în minutul 46 cu Jonathan Morsay.

Magaye Gueye Dinamo
Magaye Gueye Dinamo

Agenția Națională Anti-Doping a solicitat câte trei teste anti-doping din partea fiecărei echipe. Nici de-cum la solicitarea uneia dintre echipe.

Cei șase jucători testați au fost: Magaye Gueye, Steliano Filip, Diego Fabbrini, Florin Tănase, Florinel Coman și Dragoș Nedelcu.

Sunt transmise informații, cu tot respectul pentru galeria lui Dinamo, cum că au făcut comandă pentru control la meciul din campionat. Nu făcuseră. Aceeași galerie a spus că are informații că au fost anunțați și că ei au informații, a anunțat Cristi Balaj, președintele ANAD, după controlul anti-doping efectuat după meciul din Cupa României.

În urma consumului de cocaină, Magaye Gueye a fost suspendat din activitate. Clubul Dinamo nu a avut de suferit în urma acestui incident.

Magaye Gueye, povestea neștiută

Magaye Serigne Falilou Dit Nelson Gueye s-a născut pe 6 iulie 1990, la Nogent-sur Marne, o suburbie modestă din estul Parisului, din părinți senegalezi. Aflată cam la 10 kilometri distanță de capitala Franței.

Cu mulți ani în urmă, era locul unde alegeau să trăiască cei care doreau să se dedice viticulturii. De asemenea, mai este locul unde s-a născut celebrul judokan Loic Korval, Marele Maestru de șah Maxime Vachier-Lagrave sau fotbaliștii de primă ligă franceză Franck Signorino sau Lilian Nalis.

În speranța de a-l ține departe de tenații, la nouă ani părinții l-au trimis la fotbal, legitimându-l la un club anonim din zonă, US Lognes, aflat la 15 kilometri de casă. Norocul său s-a numit Jacky Dugueperoux, un personaj care recruta tineri fotbaliști pentru academia celor de la Racing Strasbourg. Avea 14 ani când alegea Strasbourg-ul în dauna celor de la Auxerre sau Lens. Îl consideră pe directorul academiei de la acea dată, Jean-Marc Kuentz ca fiind „al doilea său tată”.