Nora lui Victor Pițurcă, Christina Ich, a dezvăluit ce i-a făcut Alex: „Recunosc că m-a cam leșinat. I-am spus și mamei”

Giosanu Catinca / 03.01.2022, 09:17
Nora lui Victor Pițurcă, Christina Ich, a dezvăluit ce i-a făcut Alex: „Recunosc că m-a cam leșinat. I-am spus și mamei”

Cristina Ich și Alex Pițurcă, fiul celebrului fotbalist Victor Pițurcă, trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ doi ani. Despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă, vedeta nu a vorbit prea mult de-a lungul timpului. Acum, însă, s-a hotărât să spună ce i-a făcut Alex.

Christina Ich, dezvăluiri fără perdea

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă formează unul dintre cele mai sudate cupluri. Totuși, ei au avut parte și de unele certuri.

Logodnica lui Alex Pițurcă a explicat, la un moment dat, că începutul relației a fost extrem de frumos.

Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere.

Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe WhatsApp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi.”, a povestit Cristina.

”La început, eram cam leșinată”

Zilele trecute, ea a făcut noi dezvăluiri pe contul ei de socializare.

La începutul relației eram cam leșinată. Ai noroc, încă sunt.”, a spus tânăra pe story, într-un clip video în care apare alături de Alex Pițurcă.

Lucrurile nu au fost dintotdeauna roz între cei doi. În vara anului trecut, nora lui Victor Pițurcă s-a simțit ușor amenințată având în vedere că iubitul ei era plecat la 2000 de kilometri depărtare. Pentru a se asigura că Piți Jr. nu va călca strâmb, șatena a ținut să-i transmită un mesaj public acestuia, dar și „prietenelor” lui.

Prietenii lui Alex, măi Alexuțu, măi, toate închipuitele sunt pe tine, măi, măi, măi. Să fii cuminte pentru că mă întorc în curând. Și promit să nu cheltui chiar atât de mult. Doar promit, asta nu înseamnă că mă țin și de cuvânt.”, a scris Ich, pe contul ei de Instagram.