Noua campioană a României va fi FCSB. Fostul antrenor al retrogradatelor Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș a dat verdictul în lupta pentru titlu

Bordei Radu 10.05.2022, 10:17
Noua campioană a României va fi FCSB. Fostul antrenor al retrogradatelor Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș a dat verdictul în lupta pentru titlu

Un antrenor cu cotă bună știe cine va fi noua campioană a României. Se pare că FCSB va reuși să detroneze, de data aceasta, pe campioana de la CFR. Echipa patronată de Gigi Becali are toate argumentele să devină campioană în acest sezon.

FCSB, noua campioană a României. Analiza făcută de Ilie Poenaru

Fostul antrenor al Academiei Clinceni și Gaz Metan s-a remarcat prin jocul prestat de echipele sale. Și este unul din favoriții lui Gigi Becali, pentru a-l înlocui pe Toni Petrea. Cu toate acestea, Poenaru crede că actualul antrenor va mai continua la FCSB. Mai ales că va deveni campion, în acest sezon. Tehnicianul a explicat de ce bucureștenii sunt favoriți, în acest moment, la câștigarea campionatului.

După victoria de la Craiova, cred că FCSB are șanse mari, peste 90%. Mă tot uit la ultimele meciuri și îi văd mai proaspeți, mai ales fizic. Ei mereu termină meciurile în același ritm. În schimb CFR-ul parcă cedează, nu mai rezistă. Și cred că este greu să mai schimbe ceva, e prea târziu să se reîmprospăteze.

La CFR Cluj trebuie schimbată o generație întreagă. Jucătorii sunt uzați, au cucerit foarte multe trofee, poate unii nu mai au foamea aceea. Cred că Petrescu ar trebui să schimbe puțin, să nu mai se retragă, să facă pressing avansat, să stea sus, să încerce să sufoce adversarul. Eu așa aș încerca, să arate cine este echipa mai bună. Eu cred că CFR-ul are posibilitatea asta, dar cu jucători ca Neguț ori Costache, care au entuziasmul de a câștiga, a declarat Poenaru, la Realitatea Sportivă.

Poate decide Craiova titlul? Gigi Becali nu se bazează pe asta

Oltenii au fost foarte nervoși, după eșecul cu FCSB. Craiova va juca și în Gruia, iar FCSB-ul așteaptă o șansă ca să treacă pe primul loc, înainte de meciul direct cu campionii, din ultima etapă.

Știți la ce mă aștept din partea Craiovei? Dacă nu joacă finala Cupei, am pretenția să joace toți jucătorii. Dacă joacă finala, ei au jucători de valoare, oricare ar juca. Dacă joacă Mateiu și Nistor la mijlocul terenului, nu sunt fotbaliști? Ce poți să-i zici și lui Rotaru? Vrea și el să joace finala Cupei, n-ai ce să-i impui omului. El vrea să ia Cupa pentru el. Dacă bagă copii de 17 ani, atunci da, e supărător.

Are jucători Craiova, nu poate să bage copii de 16 ani, atunci nu mai e în regulă. Are Mateiu, Bic, Nistor, are jucători, n-are nicio problemă. Ca să se dea la o parte nu există niciodată. Nu mai cumpără nimeni meciurile, a explicat finanțatorul FCSB