Noua „perlă” de la FC Barcelona, Gavi, încasează un salariu ridicol! Keșeru are un contract triplu la FCSB

Olteanu Ștefan / 20.12.2021, 22:07

Toți ochii din Spania sunt ațintiți pe Gavi, noua „perlă” de la FC Barcelona, după ce puștiul de 17 ani s-a remarcat cu un gol și o pasă decisivă în ultima etapă. Titular și integralist în duelul Barcelona – Elche, Gavi a fost decisiv în obținerea celor trei puncte.

Gavi are un salariu de Liga I la FC Barcelona! Cât încasează pe lună

FC Barcelona face eforturi să îi prelungească înțelegerea lui Gavi, care va expira în iunie 2023, iar în punctul culminant al negocierilor, jurnaliștii spanioli au făcut o dezvăluire incredibilă.
Puștiul în care catalanii își pun toate speranțele că va fi liderul noii generații de la Barcelona are un salariu de „doar” 100.000 de euro pe an, potrivit Sport.es.
Practic, Gavi ar putea fi invidios chiar și pe contractul lui Claudiu Keșeru de la FCSB. În timp ce Gavi încasează lunar un salariu de aproximativ 8400 de euro, Keșeru se poate lăuda cu încasări lunare de 25.000 de euro.
Cu toate acestea, Xavi promite că lucrurile se vor schimba în curând în ceea ce îl privește pe mijlocașul de doar 17 ani. În cazul în care conducerea nu va găsi fondurile necesare pentru prelungirea contractului, Xavi a declarat că va pregăti o chetă în interiorul clubului.

Gavi are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro

Salariul lui Gavi nu este singura problemă la care se gândește FC Barcelona în aceste zile. Clauza fotbalistului reprezintă, de asemenea, o reală încurcătură.
Aceasta este în valoare de „doar” 50 de milioane de euro și cluburile importante din Europa și-au manifestat deja intenția de a o achita.
Chelsea sau Manchester United se numără printre echipele care se luptă pentru semnătura lui Gavi. Mai mult, potrivit publicației Todofichajes, Ralf Ragnick, noul manager al celor de la Manchester United, ar fi spus că suma de 50 de milioane de euro nu reprezintă „o problemă” pentru clubul de pe Old Trafford, care va face tot posibilul să obțină semnătura jucătorului.
Rangnick îl vede pe Gavi drept înlocuitorul perfect pentru Pogba, care ar urma să plece de la United în vară.

Xavi și-a scos pălăria în fața lui Gavi

La scurt timp după duelul Barcelona – Elche 3-2, antrenorul catalanilor a declarat:

Îți poți scoate pălăria în fața lui Gavi doar pentru această performanță. Este spectaculos cum joacă. Alături de Nico, Abde, Araujo, Balde… Ei sunt viitorul clubului. Am jucat aici de la vârsta de 18 ani și mi-a fost frică. Dar băieții aceștia sunt plini de personalitate. Sunt încântat de această generație, iar Gavi este deosebit de incitant.
Ceea ce este cel mai surprinzător la Gavi este vârsta lui. Are 17 ani! Uite cum concurează! Azi a făcut diferența cu un gol și un assist”, a spus Xavi.

Un gol și trei pase decisive are Gavi la FC Barcelona, în 21 de meciuri jucate în acest sezon.