Noua Simona Halep împotriva adevăratei Simona Halep. Declarație de apreciere pentru marea campioană

Dragos Stefanescu 26.10.2021, 20:12
Noua Simona Halep împotriva adevăratei Simona Halep. Declarație de apreciere pentru marea campioană

Simona Halep participă în această săptămână la turneul Transylvania Open. Constănțeanca va debuta la competiția de la Cluj împotriva Gabrielei Ruse. Înaintea meciului, Ruse a dat o declarație de apreciere pentru marea campionă Simona Halep.

Declarație de apreciere pentru Simona Halep

Turneul Transylvania Open se desfășoară la Cluj în perioada 23 -31 octombrie. Simona Halep (18 WTA) este una dintre cele mai așteptate prezența din cadrul turneului. Constănțeanca va debuta miercuri seară la Cluj, într-un meci împotriva Gabrielei Ruse (85 WTA).

În cadrul unei conferințe de presă, Gabriela Ruse a vorbit despre înfruntarea cu Simona Halep. Ruse a avut numai cuvinte măgulitoare pentru Halep, pe care o consideră idolul său. Gabriela a explicat că pentru ea este un avantaj faptul că meciul se va disputa fără spectatori, deoarece are foarte mari emoţii când joacă în faţa românilor.

Nu mă aşteptam să joc cu Simona din primul tur. M-am bucurat când am auzit că joc cu ea, este idolul meu. Este jucăoarea mea favorită. Am jucat dublu cu ea, m-a ajutat cu multe. Sper să fie un meci frumos. O să am emoţii, am studiat-o de când eram mică, trebuie doar să mă bucur.. Pentru mine faptul că Simona m-a acceptat la antrenamente în ultima perioadă este un bonus. Mi-am dat seama că nu mă antrenam aşa cum face ea, la nivelul acela de sus. Mi-am îmbunătăţit jocul şi mentalul. Dacă o enervezi scoate acel demon şi nu e bine. Doar cuvinte de laudă am pentru ea”, a declarat Gabriela Ruse.

Simona Halep o laudă pe Gabriela Ruse

Simona Halep și Gabriela Ruse se vor înfrunta în cadrul turneului Transylvania Open, aceasta fiind prima dată când cele două românce se vor duela în circuitul WTA. Înaintea meciului de la Cluj, Simona Halep a făcut o analiză a jocului Gabrielei. Constănțeanca a vorbit foarte frumos despre adversara sa pe care o consideră o jucătoare extrem de talentată.

Nu am avut șansa să ne întâlnim, dar cu siguranță o vom face mai târziu. Este o jucătoare foarte bună, i-am spus de multe ori, solidă, puternică. Anul acesta a confirmat câștigând atâtea meciuri și urcând în top 100. Este o adevărată performanță atunci când ești la început. Va fi un meci bun, sper să joc un tenis bun, să fiu aptă 100% să dau tot ce am mai bun.

Orice adversară este puternică la acest nivel. Consider că fiecare are șansa de a câștiga acest trofeu, cu oricine aș fi jucat ar fi fost greu. E bine că sunt două românce care pot juca împreună”, a declarat Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe