Simona Halep și-a anunțat retragerea din tenis. Constănțeanca a dezvăluit perioada pe care mai vrea s-o petereacă pe teren

Bădulescu Silvian 26.10.2021, 09:03
Simona Halep și-a anunțat retragerea din tenis. Constănțeanca a dezvăluit perioada pe care mai vrea s-o petereacă pe teren

Simona Halep a anunțat cât mai vrea să joace în circuitul profesionist. În cadrul conferinței de presă care a fost organizată luni, aceasta a declarat că mai dorește să joace încă 3 ani de zile.

Simona vrea să joace mai agresiv

Halep este în acest moment la Cluj, unde va participat la turneul de tenis Transylvania Open WTA 250. Cu această ocazie a fost organizată și conferința de presă la care a participat românca. Ținând cont că revine după o accidentare care i-a afectat serios clasarea, ea a menționat că meciurile pe care le mai are de disputat în acest an vin ca un bonus pentru. Pe lângă acest aspect, a menționat că intenționează să mai activeze în circuitul profesionist cel puțin încă 3 ani .

Nu simt presiunea din afară, nu simt presiune nici din partea mea. Anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus. Am șansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul ăsta. Mai am de jucat doi, trei ani. Cu siguranță voi juca la Transylvania Open dacă voi fi aptă” a declarat constânțeanca.

Mai mult, a anunța că în 2022, dorește să aibă un stil de joc mai agresiv.

Ne gândim un pic la cum am jucat în 2013. Jucam mai agresiv, o să mă adaptez la ce am jucat până acum, dar vreau să progresez, să lucrez la agresivitatea un pic. De la o săptămână la alta intră în mine acest joc. Terminăm turneele de anul acesta și vom face un plan” a adăugat numărul 18 mondial.

Obișnuită cu pandemia

Întrebată de perioada pandemică, aceasta a declarat că s-a obișnuit cu restricțiile pe care le-a avut, în funcție de țara în care a participat la un turneu. Aceasta a completat prin a spune că perioada aceasta mai puțin fericită pentru omenire nu-i afectează performanța.

Este un mod de a trăi. Fiind vaccinată, nu am prea multe reguli, trebuie doar să mă testez, acum mi se pare că este un mod de a trăi și am acceptat” a explicat Simona Halep.

Fostul număr 1 mondial, Simona Halep va juca miercuri, la turneul desfărșurat în Cluj-Napoca. Adversara acesteia va fi Gabriela Ruse, cea care ocupă poziția 85 în clasamentul ATP. Cele două au participat împreună în proba de dublu de la turneul Indian Wells. La individual, Halep a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich, pe tărâm american, scor 2-0 (7-5, 6-4). Turneul din România se va desfășura în perioada 25-31 octombrie. Ultimul turneu la care a participat Halep a fost Kremlin Cup, în Rusia, unde aceasta a pierdut în sferturile de finală cu Maria Sakkari (6-4, 6-4).

Urmăriți Playsport.ro și pe