Noul Gică Hagi e dorit insistent de Galatasaray Istanbul! Pista Olimpiu Moruțan e din nou deschisă

Moldoveanu Camelia 03.05.2021, 08:46
Noul Gică Hagi e dorit insistent de Galatasaray Istanbul! Pista Olimpiu Moruțan e din nou deschisă

Olimpiu Moruțan, noul Gică Hagi, l-ar putea înlocui pe Younes Belhanda la Galatasaray. Cu ce cluburi mai discută fotbalistul și care sunt șansele să ajungă în Turcia.

Urmașul lui Gică Hagi este dorit la Galatasaray Istanbul

Moruțan, urmașul lui Gică Hagi
Moruțan, urmașul lui Gică Hagi

Presa din Turcia vorbește despre interesul Galatasaray-ului pentru Olimpiu Moruțan. Cu toate că la începutul sezonului i-au mai făcut o ofertă lui Gigi Becali și au fost refuzați, turcii nu renunță. Potrivit publicației Milliyet, prima ofertă a fost de aproximativ 15 milioane de euro, însă sub așteptările finanțatorului FCSB. Au mai fost și alte oferte dar au fost refuzate.

Galatasaray a rămas fără decarul Younes Belhanda, așa că îi caută înlocuitor. Jucătorul român a fost remarcat de către Fetih Terim, cel care i-a prezentat propunerea lui antrenorului.

Galatasaray continuă munca în vederea sezonului următor şi a găsit un decar pe care-l căuta, după plecarea lui Belhanda”, a scris sursa citată despre Olimpiu Moruţan.

Cine îl mai curtează pe Moruțan

Publicația din Turcia a subliniat faptul că Olimpiu Moruțan este un jucător care lovește mingea cu stângul, vine din România și este un adevărat pericol la mijlocul terenului, la fel ca Gică Hagi.

Agentul lui Olimpiu Moruţan a oferit mai multe detalii despre transfer. Turcii își amintesc cu plăcere de perioada în care Gică Hagi juca la Galatasaray și speră ca și tânărul de la FCSB să scrie istorie la ei.

Vă pot spune doar că discutăm cu două cluburi din Italia. Intermediarul de acolo, Federico Pastorello, discută cu două cluburi, dar nu vă pot dezvălui numele lor. În ultimele zile, a existat un interes mare pentru băiat şi din Spania, dar vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Florin Vulturar, agentul lui Olimpiu Moruţan, pentru fcinter1908.it

Tot din Turcia auzim și că românul este dorit și la Inter, Valencia, Porto și Leverkusen. Rămâne de văzut ce ofertă o să-l convingă pe Gigi Becali și cu ce preț astronomic o să fie vândut Moruțan.

Dumitru Dragomir: „Moruțan trebuie disciplinat! Nu se poate așa”

Olimpiu Moruțan nu se află într-o formă sportivă foarte bună. A fost ca și inexistent în ultima partidă de campionat, pierdută de FCSB, pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 1-2. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, l-a criticat dur pe tânărul fotbalist, imediat după disputa din Bănie.

Mă așteptam ca FCSB să aibă un cap limpede. Dar Moruțan a vrut iar să iasă el în evidență. Nu-l cheamă nimeni la raport pe Moruțan? Trebuie disciplinat, nu se poate! Doar cu talentul nu faci nimic. E un mare talent, dar e destrăbălat în joc, a declarat Dumitru Dragomir, pentru GSP.ro.