Ofertă de milioane pentru unul dintre jucătorii FCSB. Gigi Becali a refuzat propunerea rușilor

Gabriel Peneș 21.02.2021, 13:29
Ofertă de milioane pentru unul dintre jucătorii FCSB. Gigi Becali a refuzat propunerea rușilor

Ofertă de milioane pentru unul dintre jucătorii FCSB. Gigi Becali a refuzat propunerea rușilor. Tinerii fotbaliști ai echipei sunt la mare căutare în străinătate. Problema este că oferta nu e pe măsura cererii. Gigi Becali vrea cu orice preț să ia și titlul, dar să vândă jucători pentru sume-record. Este și cazul lui Darius Olaru (22 de ani), autorul singurului gol din partida cu Chindia.

Ofertă de milioane pentru unul dintre jucătorii FCSB

Ofertă de milioane pentru unul dintre jucătorii FCSB. Gigi Becali a refuzat propunerea rușilor. După Olimpiu Moruțan, aflat pe lista lui Galatasaray și mijlocașul Darius Olaru (22 de ani) a atras atenția echipelor din străinătate. Olaru a fost în vizorul lui West Ham United, grupare din Premier League. Cel puțin așa s-a zvonit. După cum s-a vorbit despre o ofertă de 7 milioane de euro din partea englezilor. Gigi Becali ar fi refuzat cu grație.

O altă propunere ar fi venit dinspre Rusia. Rubin Kazan și l-a dorit pe mijlocașul de 22 de ani contra sumei de 1,7 milioane de euro. Nu știau cu cine au de-a face, probabil. „E glumă? Trebuie să pluseze mult dacă vor să începem măcar negocierile”, ar fi spus Becali, conform Fanatik, citat de digisport.ro. Patronul FCSB îl evaluează pe Olaru la cel puțin 10 milioane de euro.

Gigi Becali a refuzat propunerea rușilor

George Florescu, fostul internațional, a dezvăluit că rușii de la Krasnodar s-au interesat de internaționalul de tineret. Florescu a jucat ani buni, el însuși, în campionatul Rusiei. El a făcut afirmația după meciul de aseară, FCSB – Chindia, decis chiar prin golul lui Olaru.

Citisem că a avut oferte din Europa, chiar şi de la Krasnodar. Am sursele mele, nu e oficială informaţia, dar asta ştiu. Se pare că FCSB nu a vrut să îl dea. Cu siguranţă că şi-a arătat valoarea, şi-a ajutat echipa şi cu Chindia Târgovişte. Olaru, chiar şi când nu se află în prim-plan, ajută echipa”, a declarat Florescu la Fotbal Look, conform telekomsport.ro.

Olaru a venit la FCSB pentru 600.000 de euro, de la Gaz Metan, în ianuarie 2020. A jucat 21 de meciuri în acest sezon, reușind patru goluri și două assist-uri.

Este un jucător tehnic, care simte foarte bine mingea. Poate să fie o opţiune pentru naţională. Ținând cont de nivelul la care se află el, cred că poate să facă faţă acolo”, a mai declarat Florescu.

Ofertă de milioane pentru unul dintre jucătorii FCSB. Gigi Becali a refuzat propunerea rușilor
Ofertă de milioane pentru unul dintre jucătorii FCSB. Gigi Becali a refuzat propunerea rușilor pentru transferul lui Darius Olaru, mijlocașul de 22 de ani

Transferul lui Moruțan la Galatasaray, din nou în actualitate

Transferul lui Moruțan la Galatasaray, din nou în actualitate. Jucătorul FCSB are alte planuri pentru viitor. Galatasaray este cu ochii pe Olimpiu Moruțan, „perla” FCSB. „Împăratul” Fatih Terim plănuiește un schimb de generații la echipa din Istanbul, iar Moruțan este pe lista lui de achiziții. „Consilierul” Giovanni Becali a confirmat acest interes.

Cu toate acestea, în calea mutării este un puternic impediment. Giovanni este convins că Galatasaray nu are puterea să îi satisfacă pretențiile financiare lui Gigi Becali în acest moment.

Ei au în plan un împrumut pentru 2, 3 milioane de euro și, apoi, o sumă mai mare. Le-am zis că e imposibil să se rezolve în modul în care vor ei. Dacă pun pe masă o sumă de 15 milioane de euro, altfel discuți”, a spus Giovanni Becali, pentru ProSport.