Noul jucător al Craiovei, nepotul lui Balaci, caracterizat de mama lui: ”Nu are nicio treabă nici cu tata, nici cu tatăl lui. Îi place fasolica”

Giosanu Catinca / 25.01.2021, 22:01
Noul jucător al Craiovei, nepotul lui Balaci, caracterizat de mama lui: ”Nu are nicio treabă nici cu tata, nici cu tatăl lui. Îi place fasolica”

Noul jucător al Craiovei, Atanas Trică, a fost recent caracterizat de către mama lui. Ce a putut să spună aceasta despre nepotul lui Balaci?

Lorena Balaci, despre noul jucător al Craiovei: ”Nu are nicio treabă nici cu tata, nici cu tatăl lui”

Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, a vorbit despre transferul fiului său, Atanas Trică, la Universitatea Craiova.

În urmă cu câteva zile, nepotul marelui Ilie Balaci și-a îndeplinit visul: acela de a juca în alb-albastrul Științei. Atacantul în vârstă de numai 16 ani a semnat cu CS Universitatea Craiova, urmând să evolueze pentru echipa secundă a clubului.

Spre deosebire de bunicul său, care a jucat pe post de milocaș, adolescentul este un atacant veritabil. El are o înălțime de 1.91 metri.

„Nu am unde să-i fac mâncare, pentru că stă la hotel”

În interviul acordat, Lorena Balaci a dezvăluit că fiul său nu a mai fost până acum pus în postura de a se descurca singur. Ea a povestit amuzată că Atanas Trică și-a spălat prima pereche de șosete abia în momentul în care a plecat la Craiova.

De când s-a transferat fiul meu la Craiova, i-am promis că o dată la câteva săptămâni, respectiv două, mă duc un weekend la el.

Nu (n.r. nu merge să îi facă mâncare), că nu am unde să-i fac mâncare, pentru că stă la hotel. Avem o performanţă notabilă. Fiul meu şi-a spălat prima pereche de şosete singur. M-a sunat şi mi-a zis: «Te rog frumos, spune-mi cum să îmi spăl şosetele de mână!», «Ups, ce nasol ai ajuns!»”, a povestit Lorena Balaci pentru Antena Sport.

Nepotul lui Balaci, caracterizat de mama sa
Nepotul lui Balaci a semnat cu CS Universitatea Craiova

Ce fel de dietă ține nepotul lui Balaci?

În ceea ce privește alimentația de zi cu zi, fiica fostului secretar general la Daco-Getica București a spus că fiului ei îi place ”fasolica”. Din păcate, ea nu îi poate găti în aceste momente. Nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că fotbalistul stă la hotel în acest moment.

Este foarte greu pentru acest copil. Poartă două moşteniri. Una a lui taică-miu, una a lui taică-su.

Culmea e că el, ca şi profil de fotbalist, nu are nicio treabă nici cu taică-miu şi nici măcar cu taică-su. În primul rând, copilul are 1.91 metri. Taică-su, 1,78 metri, taică-miu, 1.70 metri. Are o conformaţie, ca să înţeleagă lumea, genul de englezoi. Adevărul e că lui îi şi place fasolica, e mai pe tradiţional românesc. Inclusiv postul lui e altul”, a mai spus Lorena Balaci.