Noul secund al lui Toni Petrea la FCSB ar fi fost filmat în ipostaze delicate în momentul când se afla la Universitatea Craiova

Gheorghiu Dan / 17.06.2022, 16:42
Noul secund al lui Toni Petrea la FCSB ar fi fost filmat în ipostaze delicate în momentul când se afla la Universitatea Craiova

Cristian Țermure (50 de ani), noul secund al lui Toni Petrea la FCSB, ar fi fost filmat în ipostaze delicate la Universitatea Craiova, club la care a fost legitimat în perioada iulie 2021 – iunie 2022. Țermure a fost colaboratorul lui Laurențiu Reghecampf în Bănie.

Dat afară de Universitatea Craiova, adus la FCSB pe postul de secund al lui Toni Petrea! Cristian Țermure ar fi fost filmat în ipostaze delicate în Bănie

Cristian Țermure a fost anunțat, joi, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, în calitate de nou secund al lui Toni Petrea la FCSB, iar la doar o zi distanță de la oficializarea mutării se vehiculează că tehnicianul ar fi fost filmat în ipostaze delicate la ultima sa echipă.

Țermure a colaborat în Bănie cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi sunt cunoștințe vechi și au lucrat împreună în cele două mandate de la FCSB (2012 – 2014 și 2015 – 2017), dar și în străinătate, la echipe ca Al Hilal, Litex Lovech, Al Wahda, Al Wasl sau Al Ahli.

Din vara anului 2021, Cristian Țermure și Laurențiu Reghecampf au început o colaborare cu Universitatea Craiova, care s-a încheiat în urmă cu câteva zile. Și se pare că nu s-a încheiat în condiții tocmai bune.

Potrivit gsp.ro, Țermure și Reghecampf au fost acuzați că au organizat mai multe petreceri cu șprițuri și grătare, la care au participat și o parte dintre jucători. Mai mult, conform sursei menționate, șefii Universității Craiova ar fi intrat în posesia unei filmări de la una dintre petreceri, în care Laurențiu Reghecampf și Cristian Țermure ar fi în ipostaze delicate, fără a fi oferite detalii.

Sursa citată susține că acest șir de evenimente a provocat, de fapt, ruptura dintre Laurențiu Reghecampf și Mihai Rotaru. Oltenii au anunțat că Reghecampf nu mai este antrenorul Universității Craiova, iar până în acest moment tehnicianul nu și-a găsit un nou angajament. Surprinzător este că după mai bine de 10 ani în care au colaborat, Cristian Țermure a ales să o ia pe un drum separat și a mers să îi fie secund lui Toni Petrea la FCSB.

Cristian Țermure a participat deja la antrenamentele roș-albaștrilor

La FCSB, Cristian Țermure va da tot de o figură cunoscută, cea a lui Toni Petrea, care de asemenea a fost colaborator în staff-ul lui Reghecampf până în vara anului 2020, când a devenit pentru prima oară principal la echipa roș-albastră.

Bine ai revenit, Cristi Țermure!

FCSB anunță revenirea lui Cristinel Țermure în clubul nostru.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani va îndeplini rolul de antrenor secund și a participat deja la primul antrenament alături de Anton Petrea și colegii acestuia.

Țermure a mai activat în clubul nostru între 2012 și 2014, respectiv 2015-2017, atunci când a fost antrenorul secund al lui Laurențiu Reghecampf. În acele perioade, și-a trecut în palmares două titluri de campion al României, o Supercupă a României și o Cupă a Ligii.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte, din nou, de succese alături de FCSB”, a transmis FCSB, joi, pe pagina de Facebook a clubului.

Fostul atacant de la FCSB, dat afară din casă de nevastă. În trecut s-a iubit cu una dintre cele mai dorite românce.