Numele antrenorului care-i va lua locul lui Toni Petrea la FCSB a fost dezvăluit în direct: „Poate antrena acolo din sezonul viitor”

Ștefănescu Dragoș / 16.05.2022, 16:02
Numele antrenorului care-i va lua locul lui Toni Petrea la FCSB a fost dezvăluit în direct: „Poate antrena acolo din sezonul viitor”

FCSB a avut evoluții bune în play-off-ul Ligii 1 și a reușit să amenințe hegemonia lui CFR Cluj. Totuși, ardelenii au reușit să câștige duminică seară campionatul. Astfel, FCSB a bifat un nou sezon fără trofee, iar presiunea va fi foarte mare la clubul roș-albastru. Comentând pe marginea situației de la FCSB, Basarab Panduru a dezvăluit care este antrenorul care-l poate înlocui pe Toni Petrea în sezonul viitor.

Sezon ratat pentru FCSB și Universitatea Craiova. Cele două echipe se pregătesc de schimbări majore

FCSB a avut evoluții bune în play-off-ul Ligii 1 și a reușit să se apropie la doar două puncte de  CFR Cluj. Totuși, formația roș-albastră a remizat cu FC Voluntari și a pierdut din nou șansa de a cuceri titlul. CFR Cluj s-a impus duminică seară în fața Universității Craiova și a câștigat al cincilea titlu consecutiv. Practic, meciul direct dintre FCSB și CFR Cluj din ultima rundă va avea doar implicații legate de orgoliu. Astfel, FCSB mai bifează un sezon în care nu cucerește niciun trofeu. În această situație, postul lui Toni Petrea ar putea fi în pericol.

O altă echipă ce a avut un sezon dezamăgitor este Universitatea Craiova. Oltenii au fost eliminați surprinzător în semifinalele Cupei României. Chiar dacă mai avea șanse matematice la titlu, Craiova a ratat lamentabil și acest obiectiv. Pe fondul acestei situații dezamăgitoare, Laurențiu Reghecampf ar putea pleca de la echipă la finalul sezonului. Antrenorul care i-ar putea lua locul este Mirel Rădoi, cel care a fost dorit în Bănie și în trecut.

Cine este antrenorul care-i poate lua locul lui Toni Petrea la FCSB. Basarab Panduru a dezvăluit tot

Comentând pe seama situației de la cele două cluburi, Basarab Panduru a creionat scenariul pe care îl consideră cel mai plauzibil în această vară. Astfel, în cazul în care Rădoi va merge la Universitatea Craiova, Reghecampf ar putea reveni la FCSB.

Îl văd pe Reghecampf la FCSB. Dacă se face rocada asta şi vine Rădoi la Craiova, deşi m-aş mira să lase Rădoi ofertele din Golf pentru a veni în România… Însă, dacă Rădoi chiar merge la Craiova, eu îl văd pe Reghecampf la FCSB” , a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Fanii lui CSA Steaua, bucuroși după ce FCSB a ratat și în acest an câștigarea titlului

FCSB a pierdut și în acest an șansa de a cuceri titlul de campioană. Acest nou eșec al echipei lui Gigi Becali a produs bucurie în tabăra celor de la CSA Steaua. Fanii formației roș-albastre au transmis pe Facebook un mesaj dur pentru cei de la FCSB.

Doliu în Berceni și la palatul din Pipera.

Încă un an de secetă pentru societatea comercială uzurpătoare fc fcsb S.A ce pretinde în mod ilegal că are de-a face cu cel mai titrat club de fotbal din România, Steaua București !

Nimic mai fals. Nu ați fost, nu sunteți și nu veți fi niciodată Steaua.

Steaua înseamnă CSA! Steaua joacă în Ghencea”, a scris cei din facțiunea Fidelis Steaua, pe Facebook.