Noul “turn de control” al FCSB a ajuns la București. “Am auzit multe despre Gigi Becali. Eu sunt pregătit”

Giosanu Catinca / 10.06.2021, 22:34
Noul “turn de control” al FCSB a ajuns la București. “Am auzit multe despre Gigi Becali. Eu sunt pregătit”

Noul “turn de control” al FCSB a ajuns în România și va semna cu echipa patronată de latifundiarul din Pipera. Apărătorul central a oferit deja o primă reacție.

Noul “turn de control” al FCSB a ajuns la București

Fotbalistul a evoluat de-a lungul timpului la echipe precum RB Salzburg, FC Lustenau, Erzgebirge Aue, Kaiserslautern sau Hajduk Split. Internaționalul în vârstă de 29 de ani a prins meciuri inclusiv în Bundesliga.

Stipe Vucur s-a înțeles cu gruparea roș-albastră, la recomandarea agentului Florin Vulturar. Acum, că a ajuns la București, stoperul austriac care măsoară 1,95 metri va avea sarcina de a rezolva problemele din apărarea celor de la FCSB. Vucur a nu a venit singur în Capitală, ci alături de impresarul său, Daniel Halfar.

Jurnaliștii de la GSP au aflat că fotbalistul austriac va câștiga 8.000 de euro pe lună, și nu de 10.000 de euro, cum a anunțat anterior patronul Gigi Becali.

Stipe Vucur a ajuns la București
Stipe Vucur a ajuns la București

“Am auzit multe despre Gigi Becali. Eu sunt pregătit”

Stipe Vucur este al treilea transfer realizat de FCSB în această perioadă de mercato, după Alexandru Crețu și Andrei Cordea. Fundașul central austriac de 29 de ani a oferit și primele declarații.

Prima impresie este foarte bună. Sunt fericit să fiu aici. Am ales să semnez cu FCSB pentru că este un club mare, cu o istorie mare, ambiții mari. Sunt mândru să fiu aici. Am vorbit cu Steliano Filip (n.r. – fostul său coleg de la Hajduk Split) despre fotbalul din România, mi-a spus lucruri pozitive. Nu știu multe despre Gigi Becali, l-am văzut în câteva videouri. Sunt pregătit, este un tip simpatic, mă bucur să îl întâlnesc. Steaua (n.r. – FCSB) este un club mare, acest pas este mare pentru mine. Nu am vorbit cu Gigi Becali, aștept să vorbim. Cel mai important este să văd clubul, să îmi întâlnesc colegii și să ne pregătim pentru sezonul viitor. Vrem să fim campionii României și să ne calificăm în Conference League!”, a declarat Stipe Vucur, conform sursei anterior citate.

Florin Vulturar, agentul care i l-a propus lui Gigi Becali pe Stipe Vucur este de părere că stoperul austriac poate oferi plus valoare FCSB-ului datorită factorului fizic.