„Nu a fost penalty, am luat mingea, am atins-o cu piciorul”. Roger a făcut lumină în cazul primului penalty obținut de FCSB cu UTA

Gabriel-Alexandru Ioniță / 06.12.2021, 00:12
„Nu a fost penalty, am luat mingea, am atins-o cu piciorul”. Roger a făcut lumină în cazul primului penalty obținut de FCSB cu UTA

Brazilianul Roger a fost implicat în faza primului penalty obținut de FCSB în meciul cu UTA Arad. În urma unui duel al acestuia cu Octavian Popescu în prima repriză, arbitrul Marian Barbu a arătat punctul cu var, iar Florin Tănase a deschis scorul.

Roger a fost protagonistul fazei în urma căreia s-a acordat primul penalty pentru FCSB

Pe reluări nu s-a putut observa un contact evident între cei doi fotbaliști. Iar Roger a explicat după meci că nu și-a atins adversarul, ci a lovit mingea.

Sunt fericit că mi-am ajutat echipa. Am arătat determinare. Câteodată se întâmplă astfel de lucruri, știu că nu e bine pentru noi. Trebuie să ne concentrăm. E foarte greu să ne luptăm împotriva acestor lucruri, trebuie să ne îmbunătățim de la joc la joc.

Pentru mine nu a fost penalty. Am luat mingea, am atins mingea cu piciorul. Arbitrul e pus acolo să ia decizii. Au fost două faze foarte grele pentru noi, dar sunt foarte fericit pentru evoluția noastră. Cine a urmărit meciul a văzut. Vreau să uit asta, nu sunt deloc fericit.

(Laszlo Balint) Este foarte fericit pentru evoluția noastră. Sigur că trebuie să ne mai îmbunătățim jocul, dar cine a văzut meciul știe despre ce a fost vorba”, a spus mijlocașul ofensiv al UTA-ei după meci.

Echipele de start de la FCSB – UTA Arad:

FCSB: Vlad – Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Șut, Olaru, Tănase – Cordea, Keșeru, Ov. Popescu
Rezerve: Straton, Budescu, Dumiter, Cristea, Stoica, V. Gheorghe, OV. Popescu, Oaidă, Musi
Antrenor: Toni Petrea

UTA: Iacob – Baravykas, Medimorec, Shlyakhov, Vorobjovas – Passaglia, Roger, Ubbink – Miculescu, Dangubic
Rezerve: Balauru, Erico, Ilie, Dima, Batha, Antal, Isac, Hora, Bustea
Antrenor: Laszlo Balint

Laszlo Balint, devastat după ce UTA a pierdut cu FCSB după două penalty-uri controversate: „Așa ceva nu am trăit. Jucătorii străini mă întreabă dacă așa e în România”