“Nu ar juca la FCSB”. Gigi Becali nu este încântat de kosovarul Rrahmani

Ioan Valentin Oprea 26.09.2023, 16:29
“Nu ar juca la FCSB”. Gigi Becali nu este încântat de kosovarul Rrahmani

Albion Rrahmani e atacantul momentului în Superligă. Vârful Rapidului are şase goluri marcate în patru meciuri, iar Cristiano Bergodi nu a mai contenit cu laudele la adresa sa.

Chiar dacă s-a acomodat rapid în Giuleşti şi a devenit unul din pionii de bază ai primului unsprezece al alb-vişiniilor, Rrahmani nu l-a impresionat şi pe Gigi Becali. Patronul de la FCSB spune, fără menajamente, că fotbalistul în vârstă de 23 de ani nu ar avea loc în echipa de start a roş-albaştrilor, iar Andrea Compagno este cu o clasă peste kosovar.

E jucător bun, la mine nu joacă. Ce să joace la mine? Nu joacă în locul lui Compagno, pentru că (nr. italianul) are putere şi forţă, a explicat Becali, la Fanatik.

I-a găsit mai multe minusuri

Finanţatorul de la FCSB recunoaşte că Rrahmani este un jucător inteligent, care ştie să atace foarte bine spaţiile rămase libere, dar Becali i-a găsit şi punctele negative. Latifundiarul din Pipera e de părere că vârful Rapidului suferă la capitolul forţă şi nu impresionează foarte mult nici în ceea ce priveşte tehnica.

Rrahmani are ştiinţă, se demarcă bine, dar nu are tehnică şi forţă. De ce să îl iau? Tehnică înseamnă să faci înşurubare când eşti unu la unu”, şi-a continuat Becali analiza.

În final, omul cu banii de la FCSB dă un verdict categoric. Între Rrahmani şi Compagno, Becali îl alege pe fotbalistul italian. Întrebat de ce Compagno nu a mai prins atât de multe minute pe parcursul sezonului actual, Becali a justificat această opţiune prin faptul că jucătorul din „Cizmă” e mai greoi şi nu participă atât de des la combinaţiile roş-albaştrilor.

Deci, la mine nu joacă (nr. Rrahmani). Compagno e puternic, dar îl schimb pentru că nu intră în combinaţii. El ţine adversarii sus. Depinde de echipă”, a mai completat Becali.

Debut amânat din cauza problemelor cu actele

Rrahmani a fost transferat la Rapid, la începutul lunii august, contra sumei de aproximativ 700.000 de euro. Debutul său la gruparea de sub Podul Grant s-a amânat pentru mai multe săptămâni, oficialii din Giuleşti nereuşind să rezolve toate actele acestuia în timp util.

Iniţial, Rrahmani a fost văzut drept o dublură pentru golgheterul din sezonul precedent al Superligii, croatul Marko Dugandzic. Odată cu plecarea lui Duganzic, Rrahmani a devenit indispensabil pentru trupa lui Bergodi.

Urmăriți Playsport.ro și pe