„Nu descopăr eu apa caldă!” Noul selecționer al naționalei, avertizat dinspre Generația de Aur. Alegerea FRF, ironizată

Robert Zanfir / 20.01.2022, 16:55
„Nu descopăr eu apa caldă!” Noul selecționer al naționalei, avertizat dinspre Generația de Aur. Alegerea FRF, ironizată

Florin Răducioiu a vorbit despre noul selecționer al naționalei. Team managerul lui Dinamo avertizează că Edi Iordănescu, favoritul lui Răzvan Burleanu, trebuie să obțină rezultate. Fostul atacant nu a ezitat să ironizeze soluțiile celor de la FRF.

Echipa națională nu are încă selecționer, deși Răzvan Burleanu a anunțat că acesta va fi numit până la reînceperea Ligii 1. Totuși, Mihai Stoichiță spune că anunțul oficial va fi făcut sâmbătă. Din informațiile Playsport, Edi Iordănescu este alesul lui Răzvan Burleanu, deși nici variantele Boloni și Adi Mutu nu au căzut definitiv.

„Nu descopăr eu apa caldă!” Noul selecționer al naționalei, avertizat dinspre Generația de Aur. Alegerea FRF, ironizată

Florin Răducioiu a vorbit despre echipa națională în cadrul unei conferințe de presă de joi. Fostul mare atacant al României a lansat un avertisment. Noul tehnician de pe banca tricolorilor trebuie să aducă rezultate.

„Probabil se va termina această telenovelă. Este un antrenor tânăr, care are experienţă în fotbalul românesc. Nu m-a surprins că unii au refuzat echipa naţională. Nu avem o echipă competitivă. El va încerca să califice echipa, nu ştiu cum o va face.

Îi urez mult succes. Va fi o misiune foarte complicată. Îi dau un mic sfat şi îi spun să califice naţionala printr-un joc realist, nu fotbal şampanie. Eu aş fi vrut ca Gică Hagi să fie selecţioner. Ar fi fost o revanşă pentru el.

Până acum au ales bine selecționerii, acum sunt convins că așa va fi”, a spus Florin Răducioiu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Anunțul lui Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță a vorbit despre noul selecționer al României. Directorul Comisiei Tehnice a FRF spune că acesta va fi ales vineri, iar sâmbătă va fi făcut anunțul oficial.

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărâ şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor.

Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri.

Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci”, a spus Mihai Stoichiţă pentru As.ro.