Sâmbătă va fi prezentat noul selecționer al României. „Va fi unul care ştie să câştige!” Anunț de ultim moment făcut de Mihai Stoichiță

Robert Zanfir / 20.01.2022, 16:33
Sâmbătă va fi prezentat noul selecționer al României. „Va fi unul care ştie să câştige!” Anunț de ultim moment făcut de Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță a vorbit despre noul selecționer al României. Directorul Comisiei Tehnice a FRF spune că acesta va fi ales vineri, iar sâmbătă va fi făcut anunțul oficial.

FRF va trage linie după două luni de negocieri. Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au fost primele nume chemate la masa negocierilor. Refuzat de aceștia, Răzvan Burleanu a trecut la „lotul 2”. Boloni, Edi Iordănescu și Adi Mutu sunt acum între favoriți. Totuși, dintre cei trei se desprinde numele lui Edi Iordănescu. Playsport a anunțat în exclusivitate că fostul antrenor al FCSB va fi alesul.

Sâmbătă va fi prezentat noul selecționer al României. „Va fi unul care ştie să câştige!” Anunț de ultim moment făcut de Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță este convins că urmașul lui Mirel Rădoi va fi un selecționer care va ști să joace la rezultat. Trimiterea este clară spre Mirel Rădoi, al căruia mandat a fost îndreptat spre schimbarea stilului și a mentalității jucătorilor români.

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărâ şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor.

Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri.

Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci”, a spus Mihai Stoichiţă pentru As.ro.

Dumitru Dragomir, atac violent la FRF: „Suntem de râsul omenirii!”

Dumitru Dragomir a definit perfect fotbalul românesc. Acesta spune că FRF a ales viitorul selecționer. Acesta va fi Edi Iordănescu. Doar că fostul antrenor al FCSB va refuza. Astfel că urmașul lui Mirel Rădoi va fi Boloni. Care ar putea spunea NU. Deci viitorul selecționer va fi Adi Mutu :).

„O să fie Laszlo Boloni. Dacă se gândesc să îl pună pe Edi Iordănescu, acesta îi va refuza. S-au făcut de râs, suntem de râsul omenirii. Pe Mutu l-au jignit în ultimul hal. Ei au vrut să iasă în evidență, că refuză anumiți antrenori competenți echipa națională.

Mutu nu zice nu, pentru că are nevoie de bani. Când are atâția copii pe care trebuie să îi întrețină și banii s-au cam dus…

Nu poți să spui că Mutu nu are valoare? Nu are valoarea lui Pițurcă, dar…

Eu spun că Iordănescu refuză. E un antrenor mare, inteligent, destul de firav emoțional, dar meseriaș. Convingerea mea este că va refuza și Edi Iordănescu. Mai mare jignire ca asta nu ar fi. Cum să fie al cincilea la care apelează?!

Nu s-au închis discuțiile cu Boloni. Ungurul ăsta este un om serios. Are interese și el, ca fiecare om. Dar nu a trișat. El doar și-a spus doleanțele. Cred că Federația forțează Edi Iordănescu. Am și o informație legat de Edi. Nu e greșită.

Dar am altă informație că ar refuza, că se simte jignit. Și eu cred ca are dreptate”, a mai spus Dumitru Dragomir.