“Nu e important să vin eu, trebuie să promoveze echipa”. Ce spune Lupescu înainte de FC Argeș – Dinamo

Bogdan Solomon 03.06.2023, 15:28
“Nu e important să vin eu, trebuie să promoveze echipa”. Ce spune Lupescu înainte de FC Argeș – Dinamo

Chiar dacă nu se află pe aceeași lungime de undă cu actuala conducere, Ionuț Lupescu nu-și poate uita trecutul. Stă mărturie mesajul mobilizator transmis înaintea manșei retur a barajului de promovare în Superliga.

Ionuț Lupescu, mesaj ferm înainte de FC Argeș – Dinamo: „Nu e important să vin eu, trebuie să promoveze echipa”

„Câinii roșii” au oferit un adevărat spectacol în tur, învingând-o la scor de tenis, 6-1, pe FC Argeș, iar partida programată sâmbătă, 3 iunie, la ora 21:00, pe stadionul din Mioveni, pare o simplă formalitate. Pentru a-i motiva, acționarii au pus la bătaie, pe lângă primele de promovare, un bonus consistent, în valoare totală de 150.000 de euro.

Și Ionuț Lupescu le-a transmis un mesaj cât se poate de ferm elevilor lui Ovidiu Burcă: să intre pe teren la fel de concentrați ca în meciul de pe Arena Națională. Chestionat în privința revenirii sale la clubul de suflet, fostul căpitan a pus mai presus promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Doamne ajută, sperăm ca Dinamo să promoveze după meciul de sâmbătă seară! Am spus de acum ceva timp că am mare încredere în băieți, chiar dacă la Iași echipa nu a jucat așa bine. Dar a fost demonstrația de forță cu FC Argeș, a arătat că nu este cu nimic mai prejos decât alte formații de Liga 1.

Mai trebuie să se concentreze 90 de minute, poate face o treabă extraordinară și să promoveze. Am emoții, ca întotdeauna, dar am încredere în jucători. Asta nu mai contează (n.r. dacă va reveni la Dinamo), să promoveze băieții!”, a declarat Lupescu pentru gsp.ro.

Dinamo, fără rivali în peluza adversă. Ultrașii lui FC Argeș au abandonat

La Mioveni se anunță o adevărată invazie a dinamoviștilor, care sunt gata să celebreze alături de Ovidiu Burcă și jucători revenirea în Superliga după un singur an de absență. Eșecul umilitor din partida tur și decizia de a muta manșa secundă la Mioveni i-a determinat pe fanii lui FC Argeș să abandoneze echipa.

De altfel, conducerea a recunoscut că nu a fost oferit niciun bilet galeriei, toate fiind puse în vânzare la stadionul „Nicolae Dobrin”, de unde le putea achiziționa oricine. „Noi nu am dat bilete către galerie. A luat de la case cine a vrut”, a declarat managerul sportiv al formației din Trivale, Răzvan Tunaru, pentru prosport.ro.

Totuși, Ovidiu Burcă a declarat că se așteaptă la un meci dificil, în condițiile în care adversarii își vor vinde scump pielea pentru a demonstra că rezultatul din tur nu reflectă adevărata lor valoare. Tehnicianul dinamovist și-a avertizat elevii să rămână cu picioarele pe pământ.

Urmăriți Playsport.ro și pe