Nu e pentru cine se pregătește, e pentru cine se nimerește! Fotbalistul de la FCSB care are bagajele pregătite pentru un viitor transfer: ”Sunt ceva discuții”

Moldoveanu Camelia / 18.01.2022, 19:55

Florin Tănase se pare că trebuie să „stea iar la codă” pe lista fotbaliștilor care urmează să plece de la FCSB. Cu toate că și-a exprimat dorința, în mai multe rânduri, de prinde un transfer în străinătate, Mihai Stoica a anunțat un alt nume care ar putea părăsi echipa lui Gigi Becali în această iarnă. Surpriză totală!

Nu, nu e Florin Tănase. Un alt jucător este în discuții cu o echipă din străinătate

Plecarea lui Florin Tănase de la FCSB a devenit deja un „subiect tocit” și un caz ușor inexplicabil. În vreme ce căpitanul „roș-albaștrilor” este omul de bază, în opinia lui Gigi Becali, fiind chiar și golgheterul sezonului trecut, alți fotbaliști mai puțin lăudați au reușit să prindă transferuri bune în străinătate. Unii dintre ei nu s-au adaptat, cum este cazul lui Dragoș Nedelcu care vrea să revină în România și și-ar fi găsit deja o echipă. Însă, important este că au avut experiența unui alt campionat, oportunitate care pe Tănase pare să-l ocolească intens.

Gigi Becali nu vrea să-l lase să plece, iar Mihai Stoica a confirmat acest lucru. În schimb, MM a mai aruncat o bombă. Se pare că Ovidiu Perianu, introdus pe teren în amicalul cu CS Mioveni 0-0, este ofertat. Ar fi vorba despre un împrumut, iar FCSB s-ar putea să vadă cu ochi buni acest lucru deoarece postul pe care joacă, cel de mijlocaș, este extrem de aglomerat. Astfel, Perianu ar prinde mai multe minute pe teren și ar putea fi vândut pe o sumă bunicică.

Veţi auzi noutăţi despre Tănase când va pleca pe aeroport cu mască. Lotul rămâne ăsta, da. În niciun caz nu dăm jucători cu minute multe în prima parte a sezonului. Sunt ceva discuţii legate de Perianu, dar momentan stăm aşa, cred”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

„Cred că FCSB va lua titlul!”. Cele trei scenarii ale patronului

FCSB a preferat să rămână în țară și s-a pregătit la baza Berceni. De partea cealaltă, CFR Cluj a mers în cantonamentul tradițional din Spania, iar la întorcere au avut parte de momente de groază. Cele două echipe se vor întâlni în chiar primul joc de la revenirea pe terenul de joc. Darius Olaru spune lucrurilor pe nume: dacă ardelenii vor câștiga, vor fi campioni.

Cu toate acestea, Gigi Becali nu renunță la titlu. FCSB nu a mai câștigat campionatul din 2015, dar omul de afaceri își pune speranța în divinitate. Becali are trei scenarii:

Sunt trei variante. Prima, cred că vom lua titlul. A doua, șansele sunt mici. Din punct de vedere matematic, sunt mici șansele. A treia parte, când ești la mâna ta, ești la mâna ta, trebuie să speri.

Mai e o parte care te descurajează. Ei au experiență, noi avem mai mulți copii. Intuiția mea este că Dumnezeu va face. Dacă este după oameni, vor lua ei, dacă este după Dumnezeu, vom lua noi. Omenește, e titlul lor. Echipa aia e foarte puternică. Au un nucleu de jucători, o echipă foarte bine legată”, a declarat Gigi Becali, conform Digi Sport.