Poliția s-a autosesizat după gestul controversat al lui Cristiano Ronaldo. Portughezul l-a invitat la meci pe copilul căruia i-a spart telefonul

Ștefănescu Dragoș 10.04.2022, 15:07
Poliția s-a autosesizat după gestul controversat al lui Cristiano Ronaldo. Portughezul l-a invitat la meci pe copilul căruia i-a spart telefonul

Manchester United a pierdut cu 0-1 înfruntarea cu Everton din etapa cu numărul 31 din Premier League. La finalul partidei, Cristiano Ronaldo a fost implicat într-un incident uluitor. Starul portughez i-a spart telefonul unui copil care-l filma în drumul spre vestiare. Gestul lusitanului a atras atenția poliției, care va porni o anchetă. Pentru a-și răscumpăra greșeala, Ronaldo l-a invitat pe suporter la un meci pe Old Trafford.

Poliția va porni o anchetă după gestul necontrolat al lui Cristiano Ronaldo

Manchester United a suferit sâmbătă o nouă înfrângere în Premier League. ”Diavolii” au pierdut în deplasare cu Everton, scor 0-1. După acest eșec United s-a îndepărtat de locurile de Champions League iar situația devine tot mai tensionată în cadrul echipei lui Ralf Rangnick.

La finalul partidei de pe Goodison Park, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui incident uluitor. Starul portughez a avut o ieșire necontrolată față de un copil care-l filma în drumul spre vestiare. Ronaldo i-a spart telefonul micului fan, pe fondul frustrării provocate de înfrângerea suferită de echipa sa.

Gestul reprobabil al portughezului a atras atenția poliției engleze, care va deschide o anchetă. Mama tânărului căruia Ronaldo i-a spart telefonul a fost efectiv șocată de cele întâmplate. Aceasta a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare. Ea le-a cerut fanilor care au fost martori la incident să-i trimită înregistrări cu momentul respectiv. Mai mult, femeia l-a numit ”infractor” pe Ronaldo, al cărui comportament este inexplicabil având în vedere că este și el părinte.

După un meci frumos de fotbal, am ajuns la poliție. Nu îmi vine să cred că spun asta, dar Ronaldo i-a luat telefonul din mână lui Jake și i l-a spart pentru că l-a filmat când a ieșit de pe teren la finalul meciului.

Sunt șocată că un fotbalist profesionist poate ataca un copil în felul acesta. Dacă cineva are înregistrări cu momentul acesta vă rog să mi le trimiteți. Acești fotbaliști sunt niște infractori. Și Ronaldo este tată. Cum s-ar simți dacă cineva i-ar face acest lucru copilului său?”, a scris mama copilului, pe Facebook.

Ronaldo l-a invitat la un meci pe Old Trafford pe fanul căruia i-a spart telefonul

Fiind conștient de gravitatea gestului său, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele sociale la câteva ore după incident. Portughezul a recunoscut că a comis acest gest la nervi și și-a cerut scuze față de fanul ce i-a căzut victimă. Ronaldo l-a invitat pe acesta la un meci al lui Manchester United pe Old Trafford.

Nu e niciodată ușor să-ți controlezi emoțiile și nervii în momente atât de dificile precum avem noi la Manchester United. Chiar și așa, trebuie să fim mereu respectuoși, răbdători și să dăm un exemplu pentru tinerii care iubesc acest sport minunat.

Vreau să-mi cer scuze pentru ieșirea mea, și daca este posibil, vreau să-l invit pe suporterul căruia i-am provocat neplăcerea să vină la o partidă pe Old Trafford, în semn de fair-play și sportivitate”, a spus Cristiano Ronaldo, pe pagina personală de Instagram.