Nu l-a iertat pe Ronaldo. Umilință maximă pentru Cristiano, după mesajul unei „veterane” de 37 de ani

Gabriel-Alexandru Ioniță / 17.08.2022, 17:43
Nu l-a iertat pe Ronaldo. Umilință maximă pentru Cristiano, după mesajul unei „veterane” de 37 de ani

Cristiano Ronaldo nu va juca în grupele UEFA Champions League pentru prima dată după mulți ani și din acest motiv a devenit ținta glumelor de pe internet. Starul portughez al lui Manchester United a fost ironizat inclusiv de o jucătoare de fotbal în vârstă de 37 de ani, care s-a retras din activitate în 2019, dar a revenit în această vară asupra decizie.

Cristiano Ronaldo este asaltat din toate părțile cu ironii în această perioadă

Este vorba despre Heather O’Reilly, fostă componentă a echipei naționale feminine a Statelor Unite ale Americii. Ea a semnat în această vară un contract cu echipa irlandeză Shelbourne, alături de care va juca în ediția din acest an a Women’s Champions League. Ea a ținut să sublinieze pe rețelele de socializare faptul că ea va evolua în cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi, spre deosebire de Cristiano Ronaldo. De asemenea, un alt aspect semnalat de ea a fost că are aceeași vârstă cu fotbalistul lusitan.

Voi juca în Champions League la 37 de ani, iar Ronaldo nu”, a scris jucătoarea de fotbal pe Twitter.

Starul portughez pare că este în „război cu toată lumea” în această perioadă

Probabil că această vară a fost cea mai neagră din cariera lui Cristiano Ronaldo. El a încercat din răsputeri să plece de la Manchester United după ce echipa nu a prins un loc de UEFA Champions League. Portughezul a fost însă refuzat de mai toate echipele importante din Europa din cauza pretențiilor sale salariale foarte mari.

Astfel că, cel mai probabil, el va rămâne pe Old Trafford și în acest sezon. Sezon care a început dezastruos pentru echipa antrenată de Erik ten Hag. United a înregistrat două înfrângeri în primele două meciuri din Premier League, 1-2 pe teren propriu cu Brighton and Hove Albion și 0-4 în deplasare cu Brentford. Așa că „diavolii roșii” se află momentan pe ultimul loc în Premier League.

În plus, Cristiano Ronaldo se află și într-un soi de „război rece” cu Erik ten Hag și cu conducerea clubului. Mai mult, el este și foarte supărat pe presă, pentru că susține că în ultimul timp s-au scris foarte multe minciuni despre el. În acest sens, portughezul chiar a anunțat că va organiza în scurt timp o conferință de presă, în cadrul căreia va lămuri foarte multe aspecte.

Toată lumea va ști adevărul în câteva săptămâni, când voi acorda un interviu. Media minte. Am un carnet și, în ultimele luni, dintre cele 100 de știri pe care le-am notat, doar cinci au fost adevărate. Imaginează-ți cum sunt lucrurile, ține minte asta”, a scris recent Cristiano Ronaldo pe internet, potrivit Marca.

CITEȘTE ȘI Cristiano Ronaldo, dat dispărut! Starul lui Manchester United, scos din cea mai bună echipă din istoria Premier League