Nu-l plânge pe Edi Iordănescu! Despărțirea antrenorului de FCSB nu e considerată o pierdere de Valeriu Iftime

Ștefănescu Dragoș / 20.11.2021, 15:46
Nu-l plânge pe Edi Iordănescu! Despărțirea antrenorului de FCSB nu e considerată o pierdere de Valeriu Iftime

FCSB și FC Botoșani se vor înfrunta duminică seară pe Arena Națională, în runda cu numărul 16 a Ligii 1. Înaintea partidei, Valeriu Iftime consideră că despărțirea lui Edi Iordănescu de FCSB nu a slăbit echipa roș-albastră.

Despărțirea lui Edi Iordănescu de FCSB nu a slăbit echipa roș-albastră

FCSB – FC Botoșani se va juca mânie seară de la ora 20:30 pe Arena Națională din București. Partida face parte din etapa a 16-a a Ligii 1. Pentru formația roș-albastră va fi primul meci după plecarea lui Edi Iordănescu. Patronul FCSB-ului s-a mișcat foarte rapid și l-a numit pe Toni Petrea în funcția de antrenor principal.

În ciuda schimbărilor de la FCSB, Valeriu Iftime consideră că partida de mâine seară va fi foarte grea pentru echipa sa, FC Botoșani. Patronul botoșănenilor crede că plecarea lui Edi Iordănescu nu a slăbit deloc echipa roș-albastră.

Va fi un meci foarte greu pentru noi, dar eu sper ca istoria să nu se mai repete. Acum nu este niciun avantaj pentru noi faptul că a plecat Edi de la FCSB. Păi, ce legătură are?

Credeți că era altfel dacă rămânea Iordănescu jr? Fiți serioși!

Fotbaliștii știu unde este exact puterea! Nu pot fi păcăliți. E greu să faci o echipă la FCSB așa repede după problemele pe care le-au avut”, a spus Vasleriu Iftime, pentru Digi Sport.ro.

Victoria cu FC Botoșani obligatorie pentru împăcarea cu fanii

Plecarea lui Edi Iordănescu fortuită de ieșirile publice ale lui Gigi Becali i-a enervat la culme pe suporterii FCSB-ului. Conflictul izbucnit între latifundiarul din Pipera și fani pare să fi intrat într-o fază critică după ultimele declarații ale liderului Peluzei Nord, Gheorghe Mustață. În ciuda tensiunii evidente, Gigi Becali crede că o victorie în meciul de duminică cu FC Botoșani ar putea fi un prim pas spre o împăcare cu suporterii.

Le va trece supărarea suporterilor. Dacă vom câștiga cu Botoșani, cu Universitatea Craiova și cu CFR Cluj vom fi foarte aproape de locul 1 și nu vor mai fi probleme. Rezultatele bune aduc liniștea.

Iar eu am încredere că vom arăta foarte bine de acum încolo”, a spus Gigi Becali.

Pentru ce sumă este dispus Gigi Becali să renunțe la FCSB

Scandalul iscat între Gigi Becali și suporterii FCSB-ului a căpătat noi conotații în ultimele zile. Latifundiarul din Pipera a declarat că ar fi de acord să vândă echipa dacă i se oferă 10 milioane de euro.

I-am zis (n.r.- lui Gheorghe Mustață): «Dacă o iubiți, cumpărați-o, bă». Eu sunt om de afaceri, eu vreau bani. Sunt serios, am făcut un calcul, i-am zis să-mi dea 100 de milioane. Domne, zici așa să n-o vinzi. Bine, mă, 10 milioane. Dacă vorbim serios, nu de Mustață, că strânge el 10 euro de suporter, nu strânge mai mult de 10.000.

Eu am făcut o socoteală, să vină oricine. Dă-mi 10 milioane și-ți dau FCSB. Că atât îți dau, societatea și 3-4 jucători, fără academie. Numele, locul și continuitatea, coeficientul UEFA. Eu o vând, dar nu o cumpără ei. Nu au de unde, orice om serios se gândește. Bine, să zicem că găsim 10 milioane, dar după aia costă 500.000 pe lună. De unde?”, a spus Gigi Becali.