Nu mai e nimic de făcut pentru Marius Croitoru la FC Botoșani. Cele două părți au încheiat conturile în mod oficial

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.06.2022, 12:28
Nu mai e nimic de făcut pentru Marius Croitoru la FC Botoșani. Cele două părți au încheiat conturile în mod oficial

Marius Croitoru și-a reziliat oficial contractul cu FC Botoșani. Anunțul a fost făcut de patronul clubului moldovean, Valeriu Iftime. Acesta a explicat de ce acest lucru nu s-a produs mai devreme, în condițiile în care despărțirea a fost anunțată în urmă cu aproximativ o săptămână.

Marius Croitoru mai avea contract cu FC Botoșani până la sfârșitul acestei luni. Astfel, în contextul în care el ajunsese deja un acord referitor la plecarea de la echipa moldoveană, avea nevoie ca oficialii clubului să admită că el nu mai are nicio obligație față de acesta. Pentru a nu putea fi acuzat că nu se mai prezintă la muncă, deși încă ar fi sub contract.

Marius Croitoru este oficial antrenor liber de contract

Acest lucru nu s-a putut rezolva până acum, deoarece, după cum a explicat patronul Valeriu Iftime, președintele clubului nu se află în țară. În cele din urmă însă, problema s-a soluționat, iar Marius Croitoru este oficial antrenor liber de contract. Iftime a explicat că acest demers este și în favoarea clubului său, care îl poate înregistra oficial pe noul antrenor al echipei, Mihai Teja.

Hai să vă spun cum au decurs lucrurile pentru că nici eu nu înțelegeam de ce Marius Croitoru ne tot caută. De bani eram sigur că nu sunt probleme, dar mă tot miram ce naiba mai este, deoarece eu unul o rezolvasem cu el și ne înțelesesem că ne despărțim.

Însă, apoi am înțeles cum stau lucrurile, iar Marius avea dreptate. Președintele clubului meu nu este în țară acum, trebuie să-și rezolve niște probleme de sănătate. Marius mai avea contract cu noi până la data de 30 iunie, iar el dorea să primească de la noi o hârtie prin care să ateste că el nu mai are nicio obligație față de FC Botoșani. Nu voia să se spună, deși nu era cazul din partea mea, că el nu se mai prezintă la locul de muncă, știindu-se că el mai avea contract cu noi până la 30 iunie.

Legal el avea dreptate, dar nici eu nu puteam să legalizez actele cu Teja până nu o terminam oficial cu Marius Croitoru. Din vechiul staff al lui Croitoru mai rămân la Botoșani doi oameni, Bejan și Bordeanu”, a spus Valeriu Iftime potrivit ProSport.

Tehnicianul a recunoscut că este foarte aproape de FC U. Craiova

Acum, Marius Croitoru nu ar mai avea niciun impediment în a semna un contract cu FC U. Craiova. PlaySport a anunțat la acel moment faptul că cele două părți se află în negocieri, iar ulterior, antrenorul de 41 de ani a confirmat că discută cu clubul patronat de familia Mititelu.

Nu am de ce să mă ascund. Am avut discuții și sunt în acest moment… Nu mai lipsește decât un pas pentru a ajunge la U Craiova 1948. Oferta a venit imediat după ce a apărut în presă că nu mai sunt antrenorul Botoșaniului”, a spus Marius Croitoru la Digi Sport.