„Nu mai e timp de pierdut la Dinamo!” Mesajul lui Iuliu Mureșan pentru Mircea Rednic, înaintea returului din Liga 1

Robert Zanfir / 17.11.2021, 17:18
„Nu mai e timp de pierdut la Dinamo!” Mesajul lui Iuliu Mureșan pentru Mircea Rednic, înaintea returului din Liga 1

Dinamo a terminat turul din Liga 1 pe locul 15, iar Iuliu Mureșan atrage atenția că următoarele șase partide sunt decisive în încercarea de supraviețuire a echipei.

Mircea Rednic încă așteaptă prima victorie pe banca lui Dinamo, în noul mandat din Ștefan cel Mare. Antrenorul a profitat de pauza competițională datorată echipei naționalei și a programat două meciurile amicale. Dinamo a câștigat cu Gloria Buzău, 3-2, și cu Astra, 2-1. Meciul cu giurgiuvenii s-a desfășurat miercuri, la prânz.

Mesajul lui Iuliu Mureșan pentru Mircea Rednic, înaintea returului din Liga 1

Dinamo are mare nevoie de victorie, pentru a întrerupe seria negativă a echipei. Mai mult, campionatul a ajuns la faza returului, iar timpul nu e deloc de partea roș-albilor. Iuliu Mureșan a transmis un mesaj clar către echipă.

S-au obținut două victorii în amicale, ajută la moralul jucătorilor. E important că un meci amical e mai bun decât un antrenament.

A prins bine această perioadă de pauză. Au venit și destui jucători noi, e riscant să-i folosești la început, dar unii dintre ei mi-au plăcut. Nu mai e timp de pierdut la Dinamo, Mircea (Rednic) forțează. Probabil că Sorescu va juca mai bine mai în față, decât ca fundaș.

Sper, în cele 6 partide rămase până la pauza de sărbători, să facem puncte, că altfel va fi foarte greu.
Iuliu Mureșan, administrator special

Dan Petrescu, propus la națională

Iuliu Mureșan este de acord cu Mircea Rednic în privința celei mai bune soluții pentru banca naționalei. Oficialul lui Dinamo crede că Dan Petrescu ar fi varianta ideală pentru preluarea locului lăsat liber de Mirel Rădoi.

„Am văzut că la televizor se cere joc frumos, spectaculos la națională. Contează victoria. Dan Petrescu este un antrenor foarte bun, tot și-ar pune amprenta la națională, în cazul în care ar merge acolo.

Echipa națională reflectă nivelul campionatului, care este în scădere. Țin minte în 2008, când am jucat în grupele Champions League (cu CFR), cu ce echipe ne confruntam în campionat.

Sper ca CFR să nu intre în insolvență. Știu că au niște probleme, dar cred că sunt rezolvabile. Jucătorii au salarii foarte mari și dacă nu se plătesc unul sau chiar două nu e jale ca la echipele mici”, a transmis Iuliu Mureșan.

După 15 etape jucate în Liga 1, Dinamo este pe locul 15, cu doar 8 puncte. Următorul meci al roș-albilor este cu revelația turului, FC Voluntari. Partida este programată luni, 22 noiembrie.