Nu mai este cale de întoarcere pentru Deian Sorescu. Mesaj clar pentru suporterii lui Dinamo: “Mă aşteptam să câştig campionate şi cupe”

Cornel Pîrșcoveanu 05.06.2021, 10:22
Nu mai este cale de întoarcere pentru Deian Sorescu. Mesaj clar pentru suporterii lui Dinamo: “Mă aşteptam să câştig campionate şi cupe”

Deian Sorescu vrea să plece de la Dinamo. Clubul din șoșeaua ”Ștefan cel Mare” are în continuare datorii mari și se luptă să se mențină pe linia de plutire. Deși a luptat necondiționat, fundașul bate acum în retragere. Ce mesaj le-a transmis fotbalistul suporterilor lui Dinamo?

Nu mai este cale de întoarcere pentru Deian Sorescu

Deian Sorescu este cel mai bun jucător al unei echipe din subsolul campionatului României. Un fotbalist valoros care poate juca pe mai multe posturi în banda dreaptă, însă care a avut îngrijorătoare fluctuații de formă, o explicație fiind legată de faptul că timișoreanul a fost folosit atât în apărare, cât și la mijlocul terenului, poziție în care a demonstrat că se simte mult mai bine.

Pentru cei care nu știu, Sorescu mai are contract cu echipa roș-albă până în 2023. Tânărul care care joacă pe post de extremă la Dinamo București în Liga I a marcat 21 de goluri și a oferit 25 de pase decisive în 114 meciuri jucate.

Mesaj clar pentru suporterii lui Dinamo

Sorescu a ajuns la clubul Dinamo în 2018, iar acum fundașul are o hârtie de transfer ce valoreaza aproximativ un milion de euro. Concret, Dinamo cere doar 800.000 de euro în schimbul fotbalistului, însă se gândește și la viitor. Astfel, cine vrea să-l cumpere pe bănățean trebuie să accepte și o clauză care spune că, la o eventuală revânzare, „câinii” vor primi 20% din suma de transfer.

Fundașul de 23 de ani vrea să fie lăsat sa plece gratis. Și asta, din cauză că nimeni nu va achita atât de mult în schimbul lui, este de părere fotbalistul.

Deian Sorescu, fotbalistul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures
Deian Sorescu, fotbalistul lui Dinamo / Sursa Foto: Sport Pictures

“Mă aşteptam să câştig campionate şi cupe”

Recent, Deian Sorescu a oferit o declarație din cantonamentul naționalei despre perioada petrecută la Dinamo, club la care joacă din 2018. Mijlocașul ”câinilor” spune că se aștepta la altceva atunci când a ales să semneze cu gruparea din ”Ștefan cel Mare”. Sorescu a venit la Dinamo cu gândul de a câștiga trofee, lucru care nu s-a întâmplat până acum.

Sezonul de la Dinamo m-a maturizat foarte mult. Credeam că venirea mea la Dinamo va fi un pas mare, va fi un progres sportiv și fizic. M-am maturizat fizic, psihic, e drept, dar mă așteptăm să câștig trofee, campionate, cupe și așa mai departe. Mă motivează trecutul pe care l-am avut. E o motivație pentru mine. Sunt un băiat care nu e mișcat de lucrurile mici. Nu am băgat lucrurile mărunte în seamă. Am trecut ușor peste. Răutatea și dorința mea mi-au adus multe beneficii. Și la națională e nevoie de multă muncă. Calitatea mea principală e viteză, a doua răutate în teren. Pe postul meu, trebuie să bagi frica în jucătorii adversi. Mai am nevoie de lucrat tactic, mai ales pe noul post, dar și fizic.”, a spus Sorescu, conform FRF.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe