”Nu poate Inter să-l acuze pe el”. Ionuț Radu, apărat după ce milanezii au ratat titlul

Radu Bordei 06.06.2023, 21:24
”Nu poate Inter să-l acuze pe el”. Ionuț Radu, apărat după ce milanezii au ratat titlul

Ionuț Radu nu are parte de liniște în viața profesională. Portarul a fost acuzat campionatul trecut de fanii Interului, după ce eroarea uriașă din meciul cu Bologna a costat pe milanezi puncte importante, care au condus la pierderea titlului. Nici în acest sezon nu a avut noroc. A fost la Auxerre, cu care a retrogradat.

Răzvan Lucescu sare în apărarea lui Ionuț Radu

Portarul a devenit titular la echipa națională, dar va lipsi de la partidele importante cu Kosovo și Elveția. Asta pentru că goalkeeper-ul s-a lovit la partida cu Lens, unde a greșit grav și echipa lui a părăsit Ligue 1. Presa din Franța l-a acuzat dur pe portarul român și au amintit de momentul de la Bologna care ar fi costat pe cei de la Inter titlul, sezonul trecut. Antrenorul celor de la PAOK, Răzvan Lucescu, a sărit în apărarea compatriotului.

Nu poate Inter să-l acuze pe el că din cauza golului acela, pe care l-a primit, a pierdut campionatul. Inter a pierdut din cauza punctelor pierdute stupid pe parcursul campionatului, a afirmat Răzvan Lucescu, la Digisport

Mesajul portarului după retrogradarea celor de la Auxerre

Ionuț Radu a fost titular incontestabil în a doua parte a sezonului, după ce a venit de la Inter, și a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Auxerre.

Chiar și așa, echipa nu a reușit să se mențină în Ligue 1. Aceștia au căzut în liga a doua după ce au pierdut meciul cu Lens, din ultima etapă, scor 3-1. Supărarea este mare, mai ales că prima echipă care s-a salvat a avut cu un punct mai mult, Nantes. Angers, Troyes și Ajaccio au retrogradat și ele.

Deși a făcut un sezon bun, Radu a gafat la doua dintre golurile lui Lens, care au făcut ca echipa să să cadă în B.

Nu am crezut că așa se va încheia sezonul, dar fotbalul uneori nu este cum ne dorim. Mereu am încercat să dau totul pe teren, pentru culori, și am reușit des. Din păcate, uneori nu am reușit.

Îmi pare rău pentru cum s-a terminat și mai presus de toate îmi pare rău pentru toți suporterii care merită să aibă o echipă în Ligue 1. datorită dragostei acordată echipei. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat în toate aceste luni, chiar m-ați făcut să mă simt ca acasă. Sunt sigur că în viitor Auxerre va străluci din nou și va fi în top, așa cum merită acest club, a scris Ionuț Radu, pe Instagram, după meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe